web app

GOLF.NL als app op je telefoon

Handig: de website GOLF.NL als app op je telefoon.

De website van GOLF.NL is volledig responsive. Dit wil zeggen dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop de site wordt weergegeven. Op een desktop computer ziet de website er dus anders uit dan op een mobiel of tablet. 

Met een simpele handeling kun je GOLF.NL op je smartphone of tablet als "web app" toevoegen aan je beginscherm. Hieronder leggen we uit hoe je dat doet. 

Vanaf nu is het dus nog makkelijker om alle content van GOLF.NL ook onderweg of thuis op de bank te kunnen bekijken!

 De website GOLF.NL als web app op je telefoon of tablet
 Stap 1
 
golfnl


Open op je smartphone of tablet de website van GOLF.NL. Gebruik bij het gebruik van een iPhone of iPad Safari als web browser. Klik op het deel-icon (bij de iPhone een vierkant met een pijl omhoog). 


 Stap 2
 
golfnl


 iPhone en iPad: Klik op "Zet in beginscherm". Android: Klik op "Toevoegen aan startscherm".


 Stap 3 
 
 
golfnl


iPhone: Geef de "web app" de door jou gewenste naam, bijvoorbeeld "GOLF.NL website". Android: Geef de "app" de door jou gewenste naam.


 Stap 4
 
 iPhone & Android: Klik op "Voeg toe" en de "app" verschijnt op je beginscherm. Je kunt GOLF.NL nu als web app gebruiken op een smartphone of tablet!

De app GOLF.NL

Naast de website golf.nl is er de app GOLF.NL. Met deze gratis app registreer je (qualifying) scorekaarten en houd je al je golfprestaties bij. 

Lees hier meer of download direct: iPhone | Android.