Winactie Win golftrip Pin High Golftravel Thracian Cliffs Golf & Beach Resort in Bulgarije

Wie heeft de volledig verzorgde golftrip gewonnen?

Beste deelnemers, 

In het magazine GOLF.NL van april 2022  stond een winactie voor een volledig verzorgde golftrip naar Portugal. Het antwoord op de quizvraag die werd gesteld was: de Rosendaelsche Golfclub.

Veel deelnemers hadden die antwoord goed. Na loting is er één gelukkige winnaar: Marjolein van Veen. Van harte gefeliciteerd!

Big Green Egg Open

Het antwoord heeft alles te maken met het komende grote golfevenement: het Big Green Egg Open. De wereldtop van de vrouwen is van 14 tot en met 17 juli op De Rosendaelsche aanwezig om te strijden voor de winst. Leuk om naar te kijken en er is nog veel meer te doen!

Big Green Egg Open tickets

___________

Marjolein wint de volledig verzorgde golftrip naar VIDAGO PALACE HOTEL, in PORTUGAL, mogelijk gemaakt door Pin High Golftravel:

Omgeven door groene parken en op een uur rijden van de stad Porto ligt het elegante en luxe Vidago Palace Hotel direct aan de golfbaan nabij de Douro-vallei. Het heeft de grandeur van een paleis met de charmes van een landhuis. Lang deed Vidago Palace dienst als spa retraite voor de elite die kwam voor het heilzame bronwater. Nu is het aan jou de beurt om te 'baden' in deze elegante luxe.

De badhuizen in de tuin herinneren als monument aan de vervlogen tijden. Vidago Palace is een ware 'hoorn des overvloeds' van traditioneel vakmanschap met handgeweven tapijten, artistiek gedecoreerde tegels en mozaïek en handgeschilderde tekeningen. Hier is het als overnachten in een historisch museum, maar dan met hedendaagse luxe, comfort en met een fenomenale 18-holes golfbaan voor de deur.

De reis is inclusief:

  • Tweepersoonskamer classic voor drie nachten, inclusief lunch en ontbijt.
  • 4 greenfees Vidago Palace Golf Course.
  • Twee retourtickets t.w.v. maximaal €250 per ticket (luchthaven van vertrek n.t.b.). Tickets zijn inclusief koffer en golftas, eventuele extra kosten zijn voor eigen rekening.
  • 4 dagen auto categorie C - Seat Ibiza of vergelijkbaar.
  • Periode op basis van beschikbaarheid. De trip moet plaatsvinden voor 01-04-2023. Uitgezonderde data: de hele maand augustus, kerst en oud & nieuw.

 

}