Nieuws

Dit is het perfecte eiland voor de ultieme Schotse golfbaan (en het staat nu te koop)

Voor 3,1 miljoen dollar is het van jou: het perfecte stuk grond voor een prachtige Schotse golfbaan. Als je liever direct een kant-en-klare baan koopt, dan kun je misschien beter naar de optie in Hawaii kijken. Even wegdromen bij dit overzicht is hoe dan ook nooit verkeerd!
Beeld: CNN.com

Beeld: CNN.com

Als je droomt van een ultiem Schots golfresort, dan is dit je kans. Want het meest ideale stukje land voor een toekomstige topbaan is op de markt gekomen. Sanda Island ligt net buiten de Mull of Kintyre, in het kanaal tussen Schotland en Noord-Ierland, en is de natte droom van elke golfbaanarchitect.

Het heuvelachtige en spectaculaire stuk grond beslaat 450 hectare, genoeg ruimte voor een championship course. Aan de spectaculair steile kliffen en adembenemende uitzichten hoef je niet meer te schaven. 

Inclusief 55 schapen en helikopterplatform

Op het eiland staan zeven huisjes, een pub en een onmisbare vuurtoren. Het eiland is natuurlijk te bereiken per boot, maar je kan ook de helikopter nemen omdat er tevens een landingsplatform ligt op het eiland. En de prijs? Beschouwingen op de Nederlandse huizenmarkt laten we even links liggen, maar de deal voor dit Schotse eiland is niet eens zo slecht: 3.1 miljoen dollar. Dat is inclusief 55 schapen. 

Golfbaan te koop op Hawai

Ben je alleen geïnteresseerd in het kopen van een golfbaan? Bijvoorbeeld in Hawaii (zie foto onder) of Groot-Brittannië? Of een golfbaan plus hotel in Slovenië? Dan zijn er een aantal websites waar golfbanen (en TopGolf drivingrange-locaties) te koop worden aangeboden.

hawaii golfbaan te koop

 

Lees meer over
Reizen Fun Golf en geld