Nieuws

Dit jaar tweemaal op het menu: het Open NGF Familietoernooi

Het NGF Familietoernooi wordt al sinds jaar en dag georganiseerd op en door golfclubs met als climax de landelijke finale. Na het succes van vorig jaar staan er dit jaar niet een maar twee Open NGF Familietoernooien op de kalender: bij BurgGolf De Haverleij en de Westfriese Golfclub. Dus wil jij met je zoon of dochter, vader, moeder, neef, nicht of partner meedoen? Schrijf je nu in.
Beeld: Bert van der Toorn

Beeld: Bert van der Toorn

Alles is familie

Wat is er nu mooier dan golfen met je zoon of dochter, vader, moeder, neef, nicht of partner? Óf bijvoorbeeld opa, oma, kleinzoon of -dochter? Alle generaties kunnen met elkaar de strijd aangaan tijdens de Open NGF Familietoernooien 2024. “We kunnen dit jaar alle golfers de kans geven om mee te doen aan de finaledag van het NGF Familietoernooi, ook golfers van wie hun club niet een voorronde organiseert. Het is fijn dat Burggolf De Haverleij in Den Bosch en de Westfriese Golfclub onze gastheer willen zijn”, aldus de organisatie.

Meedoen is belangrijker dan winnen

Er wordt gespeeld over 18 holes, waarbij je met je teamgenoot een zo laag mogelijke score noteert. Deelname kost 99 euro per koppel en daarmee steun je ook het goede doel: Plan International. Voor dat geld mag je 18 holes golfen, krijg je een welkomstdrankje met wat lekkers en een afsluitende borrel. Voor deze dag is plek voor 24 koppels, dus wacht niet te lang met aanmelden.

De beste 20 koppels van alle familietoernooien door heel Nederland plaatsen zich voor de landelijke finale op Utrechtse Golfclub De Pan. Wil je deelnemen aan dit toernooi? Dat snappen wij wel.  

Westfriese Golfclub op 7 september 2024

Het Open NGF Familietoernooi op de Westfriese Golfclub in Westwoud wordt gehouden op zaterdag 7 september en begint om 12.00 uur.
Klik hier om je in te schrijven voor deze wedstrijd.

BurgGolf De Haverleij op 21 september 2024

Het Open NGF Familietoernooi op BurgGolf De Haverleij in Den Bosch wordt gehouden op zaterdag 21 september en begint om 10.00 uur.
Klik hier om je in te schrijven voor deze wedstrijd.

Golfen voor het goede doel

Wat het NGF Familietoernooi extra bijzonder maakt, naast met familieleden een leuke dag beleven, is geld inzamelen voor het goede doel. Dit jaar steunen we Plan International. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. Plan International voert projecten uit in ruim 75 landen in Afrika, het Midden-Oosten, Azië, en Latijns-Amerika, zodat meisjes kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf leren opkomen en hun eigen beslissingen leren nemen.

Lees meer over
Jeugd NGF