Nieuws

Wil je zien: presidentieel debat in Amerika loopt hoog op over 'zeer belangrijk' onderwerp

Vannacht voerden president Biden en presidentskandidaat Trump voor het eerst een debat in de strijd om de presidentsverkiezingen in november dit jaar. In zo'n immens groot land is er voldoende stof om over te debatteren zou je denken, maar het liep over één onderwerp wel erg hoog op.
Beeld: Video MSNBC

Beeld: Video MSNBC

Tijdens een feestje opscheppen over je golfhandicap is eigenlijk uit de mode, maar doet menig golfer toch regelmatig. De overtreffende trap is dan de handicap van de ander in twijfel trekken tegenover anderen. Gênant, maar het gebeurt.

Clubkampioenschappen

Welnu: neem de huidige president van de Verenigde Staten Joe Biden (handicap 6.7) tegenover presidentskandidaat Donald Trump (handicap 2.3). Zij troffen elkaar afgelopen nacht voor het eerst voor een presidentieel debat.

Presidentskandidaat Trump wilde aantonen dat hij in goede gezondheid verkeert en gaf daarbij als voorbeeld: "Ik heb recent twee keer de clubkampioenschappen gewonnen en dan niet in de categorie senioren, nee gewoon overall. En weet je, daar moet je slim voor zijn."

President Biden vraagt zich vervolgens af of zijn opponent zijn eigen tas nog wel kan dragen. Maar gelukkig, na drie opmerkingen over 'wie nou de langste heeft' wordt het Trump te heet onder de voeten en roept Biden tot de orde: "Laten we niet te kinderachtig worden."

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

The Match

Kersverse US Open-kampioen Bryson DeChambeau roept direct op tot het organiseren van een volgende versie van The Match.

Ontwerp

Zo gezegd zo gedaan. Het ontwerp voor een nieuwe editie van Capital One The Match. De winnaar krijgt The Oval Office.

Capital One The Match - Biden en Trump
Beeld: Instagram Ziregolf
Lees meer over
Fun