Nieuws

Leuk voor erbij toch? Met deze buggy in Rolls-Royce-thema maak jij helemaal de blits

Voor unieke golfbuggy's moet je blijkbaar (ook al) in Amerika zijn. Onlangs verscheen deze volledig gepimpte buggy in Rolls-Royce-thema op een online autoveiling. Eerder zagen we al andere grote automerken langsrijden in buggy-variant.
Beeld: Cars and Bids LLC

Beeld: Cars and Bids LLC

Waarom zou je naar de eerste tee rijden in een standaard beige Club Car als je in een Rolls-Royce ten tonele kunt verschijnen? Hij beschikt over een authentiek motorkap ornament en andere 'Rolls'-emblemen, spaakwielen en een schuifdak. De geïntegreerde wijnkoeler en een ingebouwd ventilatorsysteem zijn geen overbodige luxe voor de warme zomers.

Geld moet rollen

Het type Rolls-Royce waar deze buggy haar looks aan te danken heeft, werd in de jaren zeventig en tachtig beschouwd als hèt topmodel van op maat gemaakte auto’s. Ze konden meer dan 14.000 dollar kosten - ca. 40.000 dollar in de huidige automarkt. De koper van deze 'replica' had er bijna negenduizend dollar voor over, een koopje dus.

Formule 1-looks

Nu was deze Rolls-Royce een stijlvol en klassiek model. Wil je wat sportievers? Ferrari, Mercedes of toch een Aston Martin. Wat je vandaag de dag op de startgrid ziet bij de Formule 1, kun je ook zomaar op de golfbaan tegenkomen. Deze modellen zagen we al eerder voorbij komen. Dit exemplaar van Ferrari lijkt ons wat onhandig voor op de golfbaan, want waar laat je de clubs? Bovendien hangt het chassis - zoals bij een Ferrari hoort natuurlijk - behoorlijk laag.

Ferrari golf cart

 

Sinds 2021 rijdt ook deze Ashton Martin in de rondte. De Amerikaanse American Football-speler Aaron Rodgers - een golfliefhebber uiteraard - mag er mee pronken. Hij kreeg de buggy cadeau van zijn ploeggenoot bij Green Bay Packers, David Bakthiari, die destijds net zijn contract ter waarde van 100 miljoen dollar had verlengd.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door David Bakhtiari (@davidbakhtiari)

Lees meer over
Fun