Nieuws

Tiger Woods lanceert golfkledinglijn met toepasselijke naam: Sun Day Red

Na zijn vertrek bij Nike hing het al in de lucht en vannacht is het gelanceerd: Tiger Woods is zijn eigen golfkledinglijn begonnen. In samenwerking met TaylorMade heeft de bekendste golfer aller tijden het merk Sun Day Red opgezet.
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

Woods draagt traditiegetrouw tijdens de laatste ronde van een toernooi een rode polo. Daar komt de naam Sun Day Red uit voort. Rood is de kleur van kracht in Thailand, waar zijn moeder vandaan komt.

Ik ben er klaar voor om mijn geheimen met de wereld te delen

"Ik heb in de loop der jaren veel geleerd over kleding en schoenen. Ik ben er klaar voor om mijn geheimen met de wereld te delen. Sun Day Red straalt liefde voor spelen en strijden uit. Wij zijn er voor mensen die deze waarden delen, of het nu op de baan is of in het leven", zegt Woods.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Het logo van Sun Day Red is een tijger. Het geraamte heeft 15 vertakkingen, verwijzend naar de 15 majors die Woods gewonnen heeft. Tijdens de persconferentie in de buurt van Riviera Country Club, waar hij deze week zijn rentree maakt op de PGA Tour, gaf Tiger aan dat het logo wordt doorontwikkeld als hij nog een major wint.

De collectie bestaat voorlopig uit twee polo's, twee hoodies, een trui en een jack. Ook werden er prototypes getoond van schoenen, petten, handschoenen, headcovers en balmarkers. Woods is vanaf donderdag te zien in zijn nieuwe kleding tijdens de Genesis Invitational. Voor het grote publiek is de kledinglijn vanaf 1 mei beschikbaar.

Lees meer over
Tiger Woods Topgolf PGA Tour