Topgolf

Prank op DP World Tour met slechtste pro-am-partner ooit: 'Ik haat hem'

Op vrijwel elk professioneel golftoernooi wordt op de laatste oefendag een pro-am gespeeld. Voor amateurs een mooie ervaring en voor de pro's is het vaak gezellig en een goede training voor het toernooi. De DP World Tour gooide het een keer over een andere boeg en bedacht 'de slechtste pro-am-partner ooit'.
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

Het slachtoffer is Richard Mansell, die geprankt wordt door collega James Morrison en acteur Josh Pieters tijdens het Iers Open. Terwijl iedereen staat te wachten op de eerste tee komt Pieters zo'n tien minuten te laat, terwijl hij druk aan het bellen is. Daarmee is de toon meteen gezet.

Morrison spoort Pieters vervolgens aan om veel te praten met Mansell, tips te geven aan andere amateurs en te schreeuwen.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Pieters haalt het bloed onder de nagels vandaag bij de Engelsman als hij vraagt om van dezelfde tee af te slaan. Hij slaat tenslotte bijna net zo ver als de tourpro. Verder vertelt de 29-jarige acteur pro te willen worden op de Sunshine Tour. Als Morrison belt, zegt Pieters dat hij met de "slechtste pro die ik ooit heb gezien" is ingedeeld.

Voor Mansell, die steeds geïrriteerder raakt, is de maat vol als hij Ewen Ferguson tegenkomt. "Ik haat hem. Hij is een van de meest rare mensen die ik ooit heb ontmoet." Op hole 9 breekt Pieters een club, waarna Morrison ingrijpt. Mansell heeft direct door dat hij behoorlijk te grazen genomen is...

Lees meer over
DP World Tour Topgolf Fun