Jeugd

Oproep: GOLF.NL is op zoek naar golfende ‘(b)rookies’ tussen 6 en 12 jaar oud

Ben jij of ken jij een kind dat helemaal verslaafd is aan golf? Praat jouw kind, buurmeisje, neefje of nichtje over niks anders dan birdies en parren? Komt hij of zij alleen thuis om de voeten te vegen? Dan zijn we op zoek naar hem of haar.
Beeld: Shutterstock

Beeld: Shutterstock

Voor een nieuwe rubriek gaan we tweewekelijks een kind in de spotlights zetten in: ‘(B)rookie aan het woord’. Want laten we eerlijk zijn; het plezier van een kind in een sport waar jij zelf ook dol op bent, is het mooiste om te zien en lezen.

Door de ogen van een kind

Een kind spreekt altijd de waarheid en heeft enthousiasme voor tien. Dus we gaan op zoek naar hoe de sport wordt beleefd door de ogen van een kind. Zowel de beginners, de competitiegolfers als de (top)talenten willen we aan bod laten komen.

We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die het leuk vinden om een kort telefonisch interview te hebben met onze redactrice Eefje. We vragen natuurlijk ook om wat leuke foto’s voor bij het artikel die je zelf kunt laten maken en mailen. Dus het is belangrijk dat je je er comfortabel bij voelt om met een foto op GOLF.NL te komen en dit alleen met toestemming van de ouders.

Meld je aan!

Herken je jezelf of een kind in je omgeving in dit profiel? Meld je, hem of haar dan aan! Dat kan door een mail - liefst alvast met een golffoto - te sturen naar redactie@golf.nl. Met daarin wat meer informatie en wat golf voor je betekent.

We maken een selectie uit de aanmeldingen. Om te beginnen maken we 6 afleveringen. Met de kinderen die zich hebben aangemeld bellen we graag even voor een leuk interview.
Lees meer over
Jeugd