Nieuws

Speel jij straks mee in onze nieuwe campagne?

Met de campagne ‘Welcome to the club’ gaan we heel Nederland laten zien hoe leuk golfen is. En dat kunnen onze eigen leden natuurlijk het beste! Ben jij een enthousiaste golfer? En wil je meespelen in de campagne? Meld je dan aan!

Over de campagne

In de campagne gaan we spelen met de verschillende vooroordelen rondom golf, om te laten zien dat de sport heel veel moois te bieden heeft en echt voor een breder publiek is. Daarbij maken we gebruik van opvallende fotografie. En een toon die jong, fris, bold en rebels is. Maar altijd met respect voor onze golfers, de sport en de omgeving.

De campagne loopt van medio 2023 – 2026, en bestaat uit onder andere een televisiecommercial, online (social) video’s en print (fotografie). Om daarin te figureren zoeken we mannen en vrouwen, jong en oud.

Wat heb je nodig om mee te doen?

  • Je kent alle basistechnieken van het golf.
  • Je bent enthousiast over de sport.
  • Je bent 1 hele dag beschikbaar in de periode 11 tot en met 18 april. Op welke dag de opnames plaatsvinden is onder meer afhankelijk van de weersomstandigheden. We proberen zo snel mogelijk een datum te selecteren.
  • Je kunt op eigen gelegenheid naar de golfclub komen waar we draaien. De draaidag is in het midden van het land.

Wat staat er tegenover?

Onze eeuwige dank. Plus twee greenfees op Bernardus, de baan in Cromvoirt waar in mei het KLM Open gespeeld wordt.

Meld je vóór 1 april aan!

Wil je meedoen? Leuk! Dan hebben we het volgende van je nodig:

  • Twee recente foto’s: één waar je van top tot teen op staat en één portretfoto.
  • Een video waarin je jezelf kort voorstelt en toelicht hoeveel golfervaring je hebt. (Ervaring is niet nodig, maar heb je eerder model gestaan of meegespeeld in een video, dan horen we dat graag!)

Stuur dit vóór zaterdag 1 april 2023 naar: media@ngf.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk of je mee kunt doen!