KLM Open

'Wat gaat er nu door je heen, Joost?'

Donderdag begint op Bernardus Golf het KLM Open. Voor aflevering 62 van Podje Golf spraken Gerard en Niels op de drivingrange met Nederlandse toppers, toernooidirecteur Daan Slooter, Robert-Jan Derksen van Ziggo Sport Golf en ook dokter Phil schoof nog even aan.

Aan de vooravond van het 103de KLM Open bracht Podje Golf een middag door op de drivingrange van Bernardus Golf. De ideale plek natuurlijk om wat gasten uit te nodigen aan tafel.

Hoe gaat het met Daan Huizing die eindelijk hersteld is van een slepende nekblessure? Robert-Jan Derksen geeft kijktips voor de amateurgolfers. Daan Slooter over LIV Golf en de toekomst van de DP World Tour. Joost Luiten wil zondagmiddag met de beker in zijn handen staan en dan hoopt de tweevoudig winnaar van het KLM Open op een andere vraag dan “wat gaat er nu door je heen Joost?” En dokter Phil had een last-minute-tip voor Gerard die de Pro-Am ging spelen. Luister nu naar Podje Golf 62!

'Podje Golf' is te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!