Nieuws

Last van de 'monday blues'? Zie deze dreumes eens swingen!

We zien regelmatig peuters en kleuters met speciale plastic kinderclubs in de woonkamer per ongeluk een eerste bal (en Chinese vaas) raken. Deze dreumes - die met 20 maanden al is begonnen - steelt wat ons betreft de show en alle golfharten. Swing je monday blues aan de kant en geniet mee.
Beeld: Instagram @maggie_4690

Beeld: Instagram @maggie_4690

Sutton is nu 2 jaar oud en heeft voor zijn leeftijd al een behoorlijke swing onder de knie. Laten we eerlijk zijn, op zijn leeftijd kunnen de meeste kinderen pas net de eerste voorzichtige stapjes zetten. Met een volle pamper waggelt een dreumes van 1,5 - 2 jaar een paar stappen totdat hij weer op dezelfde volle pamper gaat zitten.

Maar dan is daar Sutton. Hij krijgt met 20 maanden al zijn eerste echte golfclubs en zijn vader Kal (die bijna wel moet ontbijten met een bakje geduld in plaats van yoghurt) leert hem de eerste ballen te raken. Moeder Maggie heeft een TikTok-account waarin zij de progressie vastlegt die werd opgepikt door social media en nu viral gaat.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Van 'potty training' naar 'putty training'

Tot nu toe zijn er alleen swings te zien. Wanneer ze aan de volgende discipline gaan beginnen, bijvoorbeeld putten? Na de ‘potty training’, want zindelijk worden vergt misschien wel net zoveel training. Moeder Maggie reageert op de video die werd gedeeld door @golfdigist: "Thank you @golfdigest for sharing our little man!! Maybe he will be playing with all the pros someday, but for now we will work on our short game and potty training! 🥲🫶🏻".

Sutton heeft inmiddels een jonger zusje, Autumn. Hij deed bijna een jaar geleden de gender reveal. Met behulp van een golfclub.

Genderreveal Sutton - dreumes
Volg deze road to a future champion via TikTok @suttsstrokes
Of via Instagram @maggie_4690
Lees meer over
Jeugd Fun