Nieuws

Kijktip: Komische kijk op golf door Hally Leadbetter

Hally Leadbetter is reporter van diverse golfshows in Amerika. Voor streamingdienst GOLFPASS heeft zij een serie van 8 afleveringen gemaakt waarin ze op een komische manier de golfsport op de hak neemt en stof tot nadenken geeft. 

Hally Leadbetter is de dochter van swingcoach David Leadbetter en zelf is zij een veelgeprezen collega- en amateurgolfster. Ze heeft haar roeping gevonden als reporter en is nu niet meer weg te denken als presentatrice en showhost. Met een groot team heeft Leadbetter geschreven aan de scripts voor deze serie. "Ik ben zo trots op deze show", zei Leadbetter, "door golf en komedie te combineren en met een aantal ongelooflijk goede schrijvers te werken, hebben we hilarische en soms 'tot nadenken stemmende inhoud' geproduceerd waarvan ik zeker weet dat deze de massa zal aanspreken."

De eerste twee afleveringen van Better Off zijn gratis beschikbaar en alle volgende 6 afleveringen gaan elke maand in première.

Aflevering 1 Love Links

Wie weleens Tinder heeft gedaan om een nieuwe liefde te willen vinden, zal weten dat je naar links moet ‘swipen’ om een volgende suggestie te krijgen voor een mogelijke match. In aflevering 1 gaat Hally op zoek naar een nieuwe golfliefde. Na een aantal mismatches (bogey, bogey...double bogey) heeft ze wel een klik met iemand. Hij lijkt veel over golf te weten en doet zich voor als een golfer. Hoe verloopt haar eerste date?

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Aflevering 2 The All Female Country Club

In de tweede aflevering wordt Tony geïntroduceerd op The All Female Country Club. Hij wordt aangesproken op een te korte bermuda en moet zich vervolgens snellen naar de golfshop waar slechts één rekje herenkleding te vinden is. Realistisch als je de rol van man en vrouw omdraait, dus ze drijft de spot met de situaties waar vrouwen op stuiten.
Baanbrekend is haar rondleiding langs de prijzenkast: "The All Female Country Club organiseerde al 7 keer een US Open voor dames. Er is nu een bit geschreven voor een eerste editie in 2032, isn’t that great?’ Stof tot nadenken dus, maar vooral tot lachen.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

De volledige afleveringen zijn te bekijken via de streamingdienst GOLFPASS. Als er een nieuwe aflevering online komt, zullen wij deze toevoegen. Veel kijkplezier!

Lees meer over
Fun Video