Topgolf

GOLF.NL tijdens het Dutch Open 2022

Inmiddels is GOLF.NL niet meer weg te denken van het Dutch Open. Ook dit jaar zijn we aanwezig. Wat is er te beleven? Waar kom je GOLF.NL tegen, behalve bij de wapperende vlaggen en de boarding op hole 3? En hoe blijf je op de hoogte?
Beeld: Yannick Schurwanz

Beeld: Yannick Schurwanz

Podje Golf de TV Show

Tijdens het Dutch Open 2021 bracht GOLF.NL je heel dichtbij met Podje Golf de TV Show. Dat doen we dit jaar gewoon weer! Iedere dag één aflevering! Rond 20.00 uur vind je de aflevering via Instagram en ons YouTube-kanaal.

Verslag van de dag

Aan het einde van de speelronde vind je in ons nieuwsoverzicht wat er die dag gebeurd is op het Dutch Open. Hoe zijn de kaarten geschud, hoe staan de Nederlanders ervoor en op wie moet je letten als je de dag erna komt kijken?

Updates via social media

Via Twitter blijf je up-to-date wat betreft de ontwikkelingen in de baan en op Facebook zie je de hoogtepunten van de dag nog eens langskomen. Houd ook Instagram goed in de gaten voor leuke posts! Via Instagram kun je dagelijks een kijkersvraag insturen voor Podje Golf de TV Show en er zijn leuke prijzen te winnen.

Bring your kids!

Het opblaasbare circus van GOLF RAAK! Het inmiddels bekende Funpark is natuurlijk ook van de partij. Kinderen hebben er de 2 uur van hun leven. Eerst gaan ze uit hun bol met de golfspelletjes en vliegen de high-fives om de oren. Daarna gaan ze onder begeleiding op ontdekkingsreis door de baan en krijgen uitleg over de wedstrijd. Pas op: daarna wil je kind niks anders dan golfen en dat is precies het doel van deze kennismaking.

GOLF RAAK! Op het Dutch Open
Beeld: Yannick Schurwanz

NEXT UP! Big Green Egg Open

Wil je nog meer genieten van topgolf in Nederland? Dan moet je zeker ook al het volgende grote internationale toernooi in je agenda hebben staan. Van 14 tot en met 17 juli wordt op de Rosendaelsche Golfclub de tweede editie van het Big Green Egg Open gehouden, onderdeel van de Ladies European Tour. Daarvoor zijn naast Nederlandse toppers als Dewi Weber en Pasqualle Coffa ook de internationale sterspeelsters Anna Nordqvist en Charley Hull gestrikt.

Het Big Green Egg Open is een groot internationaal toptoernooi voor vrouwen, maar je kunt zelf ook in actie komen door een gratis golfclinic of golfles te volgen. En de toegang is gratis!