Dutch Open

Winactie Beat the Pro!

Is een par-3 jouw terrein? Kun je de waterhindernis negeren? Heb je geen notie van publiek dat je aanstaart? Misschien kun je de uitdaging aangaan in Beat the Pro tijdens het Dutch Open!
Beeld: Yannick Schurwanz

Beeld: Yannick Schurwanz

Nog een paar weken en dan is het zo ver: het Dutch Open 2022. Ook dit jaar maakt Beat the Pro deel uit van het toernooi. Heb jij er altijd van van gedroomd om hieraan mee te doen? Dan is dit een fantastische kans!

Winactie

Namens de organisatie van het Dutch Open mogen wij via de website 1 felbegeerde plek voor Beat the Pro weggeven. Voldoe je aan onderstaande (handicap)eisen die de organisatie heeft gesteld?

Voor deelname aan Beat the Pro geldt een handicap vereiste van 18 of lager (m/v). Kinderen jonger dan 16 jaar vragen wij om een handicap die minimaal gelijk staat aan de leeftijd (bijv. 13 jaar oud = minimale handicap 13).

Wil jij graag meedoen? Laat ons dan per e-mail weten hoe je de pro's gaat verslaan. Dus wat is jouw course management voor hole 8 op Bernardus Golf & Memories in Cromvoirt. Daarnaast willen we graag je handicap, leeftijd, man/vrouw en club weten waar je lid bent. Mail jouw inzending naar redactie@golf.nl. Uiterlijke datum van aanmelding: vrijdag 13 mei om 12.00 uur. Daarna maken we per e-mail de winnaar bekend.
Uiteraard wordt de plek aangewezen op een van de vier speeldagen aanstaande 26 t/m 29 mei. Dus houd de data vrij in je agenda!

Wat is Beat the Pro?

Voor wie nog niet bekend is met Beat the Pro, hier nog een korte uitleg. Tijdens het Dutch Open wordt op één hole een Beat the Pro gehouden. Amateurs – aangemoedigd door vrienden en clubgenoten – krijgen op hole 8 (par-3) van Bernardus Golf in Cromvoirt één slag de kans om de tourspelers te ‘verslaan’. Wanneer de deelnemer aan Beat the Pro de bal dichter bij de hole slaat dan de toernooispelers in de flight, dan wint de amateur een leuke prijs en natuurlijk de eeuwige roem. Voor de tourspelers telt de hole gewoon mee voor hun toernooiscore. Dat maakt het concept – een aantal jaren terug bedacht en geïntroduceerd door het Dutch Open – uniek en zo mooi.

Lees meer over
Dutch Open European Tour