Nieuws

Winactie #BigGreenEggOpen: maak kans op headcover

Half juli begint het Big Green Egg Open. Het toernooi van de Ladies European Tour dat wordt gespeeld op de Rosendaelasche Golfclub. De titelsponsor heeft een leuke winactie in petto.

Het aftellen is nu echt begonnen! Volgende maand, op 14 juli, start voor het tweede jaar op rij het grootste damestoernooi op Nederlandse bodem. Speelsters als Dewi Weber (actief op de LPGA Tour), Pasqualle Coffa (speelster LET) en wereldspeelsters Charley Hull en Anna Nordqvist verschijnen aan de start. Toegang is voor alle speeldagen gratis. Dus kom vooral met het hele gezin, je golfteam of de vriendengroep naar Arnhem. Het belooft weer een prachtige editie te worden.

Win een van de 10 headcovers

Nu de officiële hashtag #BigGreenEggOpen bekend is, willen we direct afslaan met een eerste winactie. Namens de titelsponsor mogen we 10 headcovers weggeven onder onze volgers. En geloof ons, deze headcovers zijn zéér gewild!

  • Deel vanaf nu tot en met zondag 17 juli een foto via Instagram op je timeline of in je stories.
  • Tag @golfnl en gebruik #BigGreenEggOpen.
  • Uit alle posts kiezen we na afloop van het toernooi de leukste inzendingen.

Heb je inspiratie nodig? Deel bijvoorbeeld jouw favoriete moment van het Big Green Egg Open 2021. Maak een grappige selfie op de golfbaan en schrijf erbij dat je zin hebt om als bezoeker naar het toernooi te gaan. Support jouw favoriete speelsters. In ieder geval: gebruik #BigGreenEggOpen en tag @golfnl.

Big Green Egg Open tickets