De baan op

Kunnen mannen beter putten dan vrouwen?

In Podje Golf #44 twee vrouwelijke pro's aan het woord die ingaan op de overtuiging van Gerard dat mannen beter kunnen putten dan vrouwen... En ook leggen Caroline Nieuwenhuisen en Mariëtte de Groot uit welk verschil er is in lesgeven aan mannen en vrouwen en geven ze en passant nog wat driver- en chiptips.

In aflevering 44 van Podje Golf zijn Gerard en Sietse op Kralingen om te praten met Caroline Nieuwenhuisen en Mariëtte de Groot. Samen geven ze al bijna 70(!) jaar golfles op de golfclub in Rotterdam. Is er een verschil tussen het lesgeven aan vrouwen en mannen? Hoe kijken de ervaren PGA Professionals naar de golfwereld? Wat kan er gedaan worden om meer vrouwen de golfsport in te trekken? Putten mannen echt beter dan vrouwen (of is dat een broodjeaapverhaal van Gerard?) En natuurlijk vragen wij de professionals ook tips voor verre drives en betere chips. Zoals altijd zijn er ook weer golfballen te winnen, dus luister nu naar Podje Golf #44!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Kom naar het Big Green Egg Open!

Het Big Green Egg Open is een van de 37 toernooien van de Ladies European Tour in 2022 en heeft een totaal prijzengeld van 250.000 euro. Wil je een mooie strijd in het internationale vrouwentopgolf van dichtbij bekijken? Dat kan. Je bent welkom op De Rosendaelsche Golfclub in Arnhem van 14 tot en 17 juli. Er valt, naast topgolf, van alles te beleven. De tickets zijn gratis!

Big Green Egg Open tickets
Lees meer over
Podcast