Nieuws

'Waar zijn we zonder onze greenkeepers?'

In aflevering 12 van 'Podje Golf' gaat het over greenkeeping, oftewel het onderhoud van al die mooie golfbanen waar wij als golfers zo van genieten. Gerard en Sietse spreken met greenkeeper Jannes Landkroon (hoofdgreenkeeper Amelisweerd) en Koert Donkers (ex-greenkeeper, tegenwoordig Duurzaam beheer bij NGF).
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

Het gaat over gras in aflevering 12 van Podje Golf! En dan met name over het onderhoud van al dat gras op de Nederlandse golfbanen waar wij golfers zo van genieten. Wat komt er allemaal kijken bij het vak van greenkeeping en waarom is het zo mooi? Gerard en Sietse vragen het aan Jannes Landkroon (hoofdgreenkeeper Amelisweerd) en Koert Donkers (ex-greenkeeper, tegenwoordig Duurzaam beheer bij NGF). Hoe word je greenkeeper? Wat gaat er (door klimaatverandering) veranderen aan onze golfbanen en wat kunnen wij golfers doen om het de greenkeepers wat makkelijker te maken? Natuurlijk is er weer een column van Ibtihal Jadib en kan je golfballen winnen met het 'Golfgeluid', dus luister nu aflevering 12 van Podje Golf.

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu aflevering 12 van 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!