Equipment

Jumbo superstore nu ook in Eindhoven

Na de eerste in Teteringen heeft Jumbo Golf & Hockey een tweede Superstore geopend. Die is in Eindhoven te vinden.

Met een oppervlakte van ruim 1500 vierkante meter, het grootste assortiment golf- en hockeyproducten en uitgebreide testmogelijkheden is ook deze vestiging aan de Hurksestraat in Eindhoven met recht een Superstore te noemen.
Voor de golfers is hier ongeacht het budget genoeg te kiezen, luidt het motto. Merken als Callaway, Taylormade, PING, Titleist, J.Lindeberg, Nike, Adidas zijn met ruime collecties en assortiment goed vertegenwoordigd. Ook de hockeyers kunnen hun hart ophalen in de tweede superstore van Jumbo Golf & Hockey.

Testen

In Eindhoven kun je goed testen of het materiaal bij jou past voordat je de aankoop doet. Met twee ruime fitting bays voorzien van moderne Trackman-technologie waarin je golfclubs kunt uitproberen. Ook is er een green waarop je putters kunt testen en een echt kunstgrasveld om hockeysticks uit te proberen. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste club of stick kiest. Specialisten ter plekke kunnen je daarbij helpen.

Jumbo Golf & Hockey, de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie en GOLF.NL hebben een #ijzersterkesamenwerking. Golfartikelen zijn over het algemeen goed verkrijgbaar in de lokale golfshop op jouw golfbaan #supportyourlocals en bij Jumbo Golf & Hockey.

Lees meer over
Equipment