Nieuws

Luister naar eerste podcast Podje Golf

Het is zover. GOLF.NL heeft zijn eigen podcast: Podje Golf. Tweewekelijks nemen de hosts Gerard Louter en Sietse Herrema je mee in de wereld van golf. Abonneer je dus op deze podcast als je smult van alles wat met golf te maken heeft.

Gerard Louter (56) is bijna zijn hele werkende leven als - zoals hij zelf zegt - golfstukjesschrijver actief in de golfwereld. Dat doet hij de laatste vijf jaar ook voor GOLF.NL. De columns van Louter in onder meer GolfWeekly werden een begrip in de golfwereld. Daarnaast geeft hij al jaren tv-commentaar bij golftoernooien op Ziggo Sport. Maar Gerard is natuurlijk bovenal zelf golfer. Soms een tevreden, soms een mokkende golfer. In elk geval op en top ervaringsdeskundige, niet alleen op het gebied van topgolf.

'Jonge vriend'

Sietse Herrema is zijn ‘jonge vriend’ op de redactie. De 35-jarige Herrema begon als tiener met golf maar is vandaag de dag nog steeds bovenmatig geïnteresseerd in hoe nieuwe golfers de golfsport worden ‘ingetrokken’. Daarnaast heeft hij een bijna niet-gezonde fascinatie voor golfequipment. Sietse is, hoewel lid van een ‘traditionele golfclub’, geen golfer met een rode pantalon of ruitjesbroek. Hij komt zelfs af en toe met een cap op ons ‘redactieclubhuis’ binnen… Herrema is een eigenzinnige golfer, die Louter ook wel een beetje als zijn grote voorbeeld ziet. Toch botsen ze af en toe, maar dat is voor het amusement in Podje Golf helemaal niet erg.

Waar gaat Podje Golf over?

De podcast van GOLF.NL moet er zijn voor iedereen die ook maar ‘iets’ met golf heeft. Topgolf is een onderdeeltje, maar veel belangrijker zijn de onderwerpen waarmee de gewone golfer in deze sport te maken krijgt. Vaker willen golfen, beter willen golfen, de golfbaan als tweede thuis, golfen met familie en vrienden, de regeltjes van golf, het handicapsysteem, de frustratie die op de loer ligt, het plezier dat je aan golf kunt beleven en ga zo maar door.

Luister nu naar Podje Golf!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten. Vergeet je niet te abonneren om geen aflevering te missen.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Feedback welkom

Uiteraard staan we open voor feedback. Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via redactie@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!