NGF

Miss Montreal óók al gek van golf!

De najaarseditie van het glossy magazine GOLF.NL is er nu in een digitale editie met verhalen én video's.
Beeld: Koen Suyk

Beeld: Koen Suyk

De coronapandemie heeft grote financiële gevolgen gehad, zo ook voor de golfbranche en de NGF. In het kader van noodzakelijke kostenbesparingen is daarom het besluit genomen om dit najaar het magazine GOLF.NL niet in print uit te brengen maar in digitale vorm. Natuurlijk wel met dezelfde kwaliteit die je van GOLF.NL gewend bent!

(Bekijk de teaser hieronder)

Miss Montreal

Zo swingen we in woord en beeld met Miss Montreal, die als gevierd muzikant en in navolging van meer BN'ers, haar liefde heeft verklaard aan de golfsport. We gaan op reis naar ons eigen Limburgse land, je krijgt alle zin en onzin te weten over shafts én met de instructievideo over de heupdraai, drive jij binnenkort (bijna) als een pro. 

Verder heeft GOLF.NL twee trolleys getest, hebben we alles op een rij gezet over het nieuwe handicapsysteem en kom je met onze gerichte golffitnessoefeningen echt de winter wel door. En naast het lijstje met prachtig gekleurde bosbanen waar je dit najaar heerlijk kunt spelen, valt nog veel meer te ontdekken in het digitale magazine GOLF.NL!

Winacties

Oh ja, niet onbelangrijk: we hebben twee winacties. Iets heel leuks met een Big Green Egg en met een golfset van Titleist... Wacht dus niet te lang en lees dit e-magazine met niet alleen leuke en inspirerende verhalen, maar ook dito video’s.

Veel leesplezier!

KLIK HIER OM NAAR HET MAGAZINE TE GAAN

Lees meer over
NGF