Equipment

PING lanceert najaarscollectie

PING heeft de kledingcollectie voor de herfst en winter gelanceerd. Stijl en technologie gaan hand in hand om ervoor te zorgen dat je niet alleen lekker warm blijft, maar dankzij lichte materialen ook vrijuit kan swingen.
Beeld: PING

Beeld: PING

Voor de wintercollectie van 2020 heeft PING de banden met kledingisolatiemerk PrimaLoft verstevigd. De kunst van goede winterkleding is warmte en bewegingsvrijheid (ooit weleens gespeeld met een dikke winterjas?) en dat kan met de 'aerogel' van PrimaLoft. Het goedje bestaat voor 95 procent uit lucht en is daarmee het lichtste solide materiaal. Het materiaal leent zich uitstekend voor een extra warme laag en werd ontwikkeld door NASA. Het zorgt dus zonder extra volume voor de gewenste isolatie - zowel in de ruimte als op de golfbaan.

Het vlaggenschip van de collectie voor heren is het Norse S2 jack (€ 220, vest €160): 

Bij het Norse Zoned jack (€190) is iets minder padding verwerkt (alleen bij borst en bovenrug):

Het nieuwe Dover jack is wat dikker (zonder PrimaLoft 'tech') en tegelijkertijd iets goedkoper (€125):

Ook in de herencollectie: Mellor (€115) en Nordic (€100) fleeces voor wat extra warmte als tussenlaag:

Natuurlijk hoort bij al die kledingstukken voor het bovenlijf ook een broek: de Vision Winter Trouser (€130). De Tekfit tailleband zorgt voor voldoende stretch terwijl de gevoerde broek je warm houdt in de kou en regen. De Vision ademt zodat zweet kan ontsnappen:

 

Dames

Voor de dames zijn het Glow Jacket (€125) en Vest (€110) de ‘headliners’. De Glow heeft water en wind werende panelen op het bovenlijf en de mouwen. Het jack is gevoerd met fleece zodat je warm blijft zonder dat je inboet op bewegingsvrijheid:

De opvallende Kira (€85) is het alternatief als het gaat om tops met lange mouwen voor de winter:

Meer lagen nodig? De Florrie (€115) is gevoerd met fleece en verkrijgbaar in 'Dark Grapemist' en 'Fuschia': 

Voor de dames is er ook een winterbroek: Farrow (€115). De broek (verkrijgbaar in twee kleuren) is afgewerkt met een waterafstotende finish en geschikt voor alle omstandigheden:

 

Meer weten? 
pingcollection.co.uk

Lees meer over
Equipment