Nieuws

Videoquiz met Joost Luiten (4)

Nu er niet gegolft kan worden, komt er latent talent bovendrijven. Zo ontdekten wij in Joost Luiten een groot quizmaster in de dop. Hij heeft samen met ‘camera-caddie’ Melanie vijf quizvragen opgenomen. Vandaag presenteren wij de vierde vraag én de derde winnaar!

Ik quizzz 't antwoord

Onderstaand filmpje bevat de vierde vraag van de quiz. In dit filmpje zie je Joost in voorbereiding op de Masters van 2015. Let goed op, want aan het einde van het filmpje stelt Joost de vierde quizvraag.  

Doe mee en win een setje gesigneerde golfballen!

Stop even met je bunkerslag oefenen in de zandbak, neem plaats in een comfortabele stoel, bekijk het filmpje aandachtig en let goed op de details. Aan het einde van video stelt Joost een vraag over de video.

Weet je het juiste antwoord?

Laat het antwoord achter onderaan het filmpje in de Youtube comments. In de volgende video maken we de winnaar van deze quiz bekend waarna de vijfde en laatste quizvraag volgt. Hij of zij ontvangt een doosje door Joost Luiten gesigneerde golfballen. De antwoorden kunnen worden ingezonden t/m donderdagavond 23 april 18.00 uur.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

De winnaar van de vorige quiz wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De gesigneerde golfballen ontvang je zo snel mogelijk. Veel plezier ermee en bedankt voor het meedoen!

Lees meer over
Masters Topgolf