Nieuws

Videoquiz met Joost Luiten (3)

Nu er niet gegolft kan worden, komt er latent talent bovendrijven. Zo ontdekten wij in Joost Luiten een groot quizmaster in de dop. Hij heeft samen met ‘camera-caddie’ Melanie vijf quizvragen opgenomen. Vandaag presenteren wij de derde vraag én de tweede winnaar!

Ik quizzz 't antwoord

Onderstaand filmpje bevat de derde vraag van de quiz. Anne van Dam en Joost zouden voor een filmopname rondom de jaarlijkse Golf Aards gaan racen op het circuit van Zandvoort. Helaas was er een berg sneeuw gevallen dus ging dat feest niet door. Ze verplaatsten naar de kartbaan. Aan het einde van het filmpje stelt Joost een quizvraag over een detail uit het filmpje.  

Doe mee en win een setje gesigneerde golfballen!

Schuif je puzzel even aan de kant, neem plaats in een comfortabele stoel, bekijk het filmpje aandachtig en let goed op de details. Aan het einde van video stelt Joost een vraag over de video.

Weet je het juiste antwoord?

Laat het antwoord achter onderaan het filmpje in de Youtube comments. In de volgende video maken we de derde winnaar van deze quiz bekend waarna de derde quiz volgt. Hij of zij ontvangt een doosje door Joost Luiten gesigneerde golfballen. De antwoorden kunnen worden ingezonden t/m dinsdagavond 21 april 18.00 uur.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.


De winnaar van de tweede quiz wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De gesigneerde golfballen ontvang je zo snel mogelijk. Veel plezier ermee en bedankt voor het meedoen!
Lees meer over
Masters Topgolf