Nieuws

Videoquiz met Joost Luiten (1)

Nu er niet gegolft kan worden, komt er latent talent bovendrijven. Zo ontdekten wij in Joost Luiten een groot quizmaster in de dop. Hij heeft samen met ‘camera-caddie’ Melanie vijf quizvragen opgenomen. Vandaag presenteren wij de eerste.

Ik quizzz 't antwoord

Naast de fysieke en thuisgolftips die we de afgelopen weken hebben gedeeld in samenwerking met pro’s en andere creatievelingen, hebben we nu Joost Luiten opgelijnd als quizmaster. Joost heeft een aantal video’s uit de oude doos gehaald en in deze eerste quiz kijken we naar de Beard Challenge uit 2017. Hij kreeg destijds vijf opdrachten waarvan hij er minimaal drie succesvol moest voltooien, anders… Juist, zou zijn baard eraf gaan.

Doe mee en win een setje gesigneerde golfballen!

Pak een bakje popcorn, neem plaats in een comfortabele stoel, bekijk het filmpje aandachtig en let goed op de details. In dit geval een tipje van de sluier: kijk goed naar de kleine lettertjes ofwel kleine cijfertjes in het filmpje.

Weet je het juiste antwoord?

Laat het antwoord achter onderaan het filmpje in de Youtube comments. In de volgende video maken we eerst de winnaar van deze quiz bekend waarna de tweede quiz volgt. Hij of zij ontvangt een doosje door Joost Luiten gesigneerde golfballen. De antwoorden kunnen worden ingezonden t/m donderdag 16 april 18.00 uur.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Lees meer over
Masters Topgolf