Nieuws

Waardering voor helden onder golfers

We zijn een groot aantal mensen dankbaar voor het werk dat ze in deze zware tijd doen. Van zorgverleners en andere mensen in vitale beroepen wordt nu veel gevraagd. Daar zitten ook veel golfers tussen. Welke mede-golfer wil jij met ons een blijk van waardering geven? (inzendingstermijn gesloten)

Het saamhorigheidsgevoel is in deze zware tijden groot. Ook in de golfwereld. We houden contact met elkaar, we steunen elkaar en we helpen elkaar waar we kunnen. We zorgen voor elkaar. 

 

Waardering

Ook onder de golfers zijn veel mensen die dag in dag uit in de zorg en in andere vitale beroepen uren achtereen met een onverstoorbare wil en drive keihard werken om dit virus te bestrijden en uit deze crisis te komen. Wij willen een aantal van die mensen een hart onder de riem steken, laten zien wie ze zijn en een blijk van waardering geven. Ken jij een mede-golfer die je (liefst met zijn of haar medeweten) graag via GOLF.NL op deze manier jouw dankbaarheid wil tonen? Laat het ons weten. Misschien kunnen we hem en haar ook met een leuke verrassing bedanken.

 

Mail naar de redactie

Je kunt een mail sturen naar redactie@golf.nl. Geef daarin aan om wie het gaat. Omdat we uiteraard ook om de medewerking van de persoon in kwestie vragen, is het wellicht goed om dat ook eerst met die persoon af te stemmen. We zullen uit de aanmeldingen een evenwichtige keuze proberen te maken, die recht doet aan de diversiteit van deze helden.

 

Dank voor alle reacties. Inmiddels hebben we genoeg kandidaten voor deze rubriek.

Lees meer over
Fit en Gezond Clubs