Topgolf

Win Solheim Cup-vlag met handtekening Anne

Tag een vriendin die ook moet gaan golfen en maak kans op een gesigneerde Solheim Cup-vlag van Anne van Dam! En ben jij de gelukkige, dan wint je vriendin zes gratis golflessen met Golfstart!

Wat een boost voor het vrouwengolf in Nederland! Anne van Dam won met Europa de Solheim Cup in een bloedstollende tweekamp met de Verenigde Staten. De titanenstrijd op Gleneagles in Schotland werd beslist met de allerlaatste putt van de wedstrijd. Suzann Pettersen, met wie Anne op vrijdag een belangrijk won in de foursomes, maakte die belangrijke putt.

Win holevlag met handtekening

Wij kijken natuurlijk ook met trots terug op de prestatie van Europa en Anne. Daarom hebben we met de medewerking van Anne een leuke winactie op Facebook voor de golfers die ons volgen bedacht. Nederlands beste golfster nam uit Schotland een mooi souvenir mee, een holevlag van de Solheim Cup. Daarop staat de handtekening van haar en die vlag kun jij nu winnen! 

Wat moet je daar voor doen:

Reageer onder de Facebook-post en tag een vriendin van wie jij vindt dat ze net als jij ook zou moeten gaan golfen! Misschien heeft zij het wel in zich om de nieuwe Anne te worden. Je hebt tot 24 september de kans om te reageren en te taggen! Ben jij door loting de gelukkige winnaar, dan krijg jij de vlag met handtekening van Anne en wint jouw vriendin 6 gratis golflessen via Golfstart. Hoe leuk is dat?!

KLIK HIER om DIRECT naar de FACEBOOK-POST TE GAAN