Winnende putt Joost Luiten in KLM Open 2013
Beeld: Leo Vogelzang

Ruim 100 jaar KLM Open in magazine

3 september 2019 Redactie GOLF.NL
De komende editie van het KLM Open is het 100ste Dutch Open. Daarmee is het een van de oudste toernooien op de European Tour én het oudste internationale sporttoernooi van Nederland! Reden te meer voor een terugblik op de vorige 99 edities. In een mooi online magazine.
Van het eerste Internationaal Golfkampioenschap van Nederland in 1912 tot het KLM Open 2019. Hét golftoernooi van Nederland beleeft dit jaar zijn 100ste editie. Drama’s, wereldsterren, Nederlands succes en euforische taferelen hebben van ‘ons’ Open een toernooi van wereldformaat gemaakt.
Cover online special KLM Open 100 jaar

In dit speciale online magazine wordt de rijke historie van het Open samengevat in mooie verhalen, aansprekende foto's en filmpjes. Maak kennis met de man die tweevoudig winnaar Joost Luiten aan het golfen kreeg, een reconstructie van de overwinning van Maarten Lafeber in 2003, Robbie van Erven Dorens, de enige echte 'Mister Golf', de eerste zege van Seve Ballesteros op de Europese Tour in 'ons' Open in 1976 op de Kennemer, de onmisbare vrijwilligers, de banen en de grote sterren van het Open, baanbreker Jan Dorrestein, de eerste Nederlander op de Europeses Tour en nog heel veel meer. Het magazine is een mooie opwarmer voor de 100ste editie van het KLM Open, die van 12 tot en met 15 september op The International wordt gespeeld. Aan deze editie doen tal van wereldtoppers mee, zoals Patrick Reed en Sergio Garcia. Uiteraard is ook tweevoudig winnaar en de Nederlandse kanshebber Joost Luiten van de partij. 

Online magazine bekijken? Klik hier


}