Maarten Lafeber
Beeld: Golfsupport.nl

Lafeber in achterhoede, winst Migliozzi

17 maart 2019 Redactie GOLF.NL
Maarten Lafeber is in de achterhoede geëindigd in het Magical Kenya Open. De winst op de Karen CC ging naar de jonge Italiaan Guido Migliozzi.

Maarten Lafeber wist op de slotdag van het Kenia Open niet te klimmen in het klassement. Na een ronde 72 (+1) met vier birdies en vijf bogeys eindigde de 44-jarige golfer op de gedeelde 62ste plaats. Darius van Driel viel zaterdag na een ronde 80 af na de tweede cut (als meer dan 78 spelers de cut na twee ronden overleven is er na ronde drie een tweede cut). Daan Huizing miste vrijdag al de cut op een slag. De Amerikaanse Nederlander Johannes Veerman deed het een stuk beter op de Karen CC. Met twee keer een ronde 68 in het weekend legde hij beslag op de gedeelde 17de plaats. 

Winst Migliozzi

De winst in het met € 1.100.000 gedoteerde Kenia Open ging naar Guido Migliozzi. De 22-jarige Italiaan die eind vorig jaar zijn Tourkaart veroverde tijdens de Qualifying School speelde pas zijn veertiende toernooi op de European Tour. Met -16 bleef Migliozzi drie spelers een slag voor: Adri Arnaus, Louis de Jager en Justin Harding, vorige week winnaar in de Qatar Masters.

Leaderboard.

Laatste nieuws

Geen nieuws gevonden

Lees meer over

European Tour