De Nederlandse golfer Daan Huizing
Daan Huizing
Beeld: Getty Images

Huizing grijpt weer mis

16 juni 2019 Redactie GOLF.NL
Net als vorig jaar begon Daan Huizing de laatste ronde van het Hauts de France – Pas de Calais Golf Open als leider. Op bijna identieke wijze greep de Nederlander weer mis.
Het had zondag veel weg van een herhaling van de laatste ronde van het Hauts de France – Pas de Calais Golf Open in 2018. Weer begon Daan Huizing met een slag voorsprong aan de slotronde en net als in 2018 kwam hij niet verder dan een teleurstellende 74 (+3). Met -6 totaal viel de 28-jarige golfer uit Soest terug naar de vierde plaats.

Gemiste kans

Huizing maakte op de baan van de Saint-Omer GC meteen een bogey op hole 1, maar die repareerde hij knap met een birdie op hole 2. Na bogeys op hole 3 en 4 was de Nederlander zijn koppositie kwijt. Er volgden nieuwe bogeys op 12 en 17. Huizing maakte nog wel een birdie op hole 18, maar heel vrolijk zal hij daarvan niet zijn geworden. Een vierde plaats is natuurlijk knap, maar het gevoel van weer een gemiste kans zal uiteraard bij Huizing overheersen.

Lars van Meijel eindigde na een laatste ronde 72 met gelijk par op de gedeelde 19de plaats. De winst op Saint-Omer ging naar de Fransman Robin Roussel.

Leaderboard 


Laatste nieuws

Geen nieuws gevonden

Lees meer over

Challenge Tour