De kleding en speciaal ontworpen schoenen voor het KLM Open 2019

Kleurrijke outfit vrijwilligers KLM Open

13 juni 2019 Redactie GOLF.NL
De meer dan 1000 vrijwilligers van het KLM Open lopen er straks in september weer k(l)eurig bij. Kledingsponsor Duca del Cosma presenteerde deze week de outfit voor dit jaar én ook de nieuwe KLM Open schoen.
De KLM Open schoen voor de 100ste editie van het toernooi, dat dit jaar van 12 tot en met 15 september op The International wordt gespeeld, heeft dit jaar zelfs vier varianten. Er zijn twee specifieke damesmodellen: de Kubana met oranje zool en de klassiekere Westcliff. Voor de heren zijn de Kuba en Camelot ontworpen, in de kleuruitvoeringen wit en navy blauw.

De speciaal ontworpen schoenen van Duca del Cosma voor het KLM Open 2019
Frank van Wezel, eigenaar van Duca del Cosma (tweede van links), wordt geflankeerd door Harm Kreulen (KLM), Jacco Swier (Duca del Cosma) en Daan Slooter (toernooidirecteur) bij de presentatie van de nieuwe KLM Open schoen.

Kleurrijk

Bij de kleding van de meer dan duizend vrijwilligers, die elk jaar via de Koninklijke Nederlandse Golffederatie worden geworven, is overduidelijk rekening gehouden met de kleuren van de jubilerende KLM en partner ING Private Banking. Alle vrijwilligers krijgen een polo, regenjack en cap als ‘toernooi-outfit’.
De presentatie op The International van de kleding en de schoenen werd onder anderen bijgewoond door toernooidirecteur Daan Slooter en KLM-topman Harm Kreulen.


}