Nieuws

Feest! 150.000x app GOLF.NL!

Hoera! De app van GOLF.NL is al meer dan 150.000 keer gedownload. Met dank aan jullie golfers!

150.000 APP GOLF.NL Downloads

Vandaag vieren we een bescheiden feestje op de redactie van GOLF.NL. De reden: de app GOLF.NL is al meer dan 150.000 keer gedownload. Daar mocht wel een taartje voor gebakken worden, vonden wij. Dit succes heeft vele vaders en moeders, maar is toch vooral te danken ook aan de golfers in Nederland! Het doet ons goed dat steeds meer spelers het gemak en het plezier van de app ontdekken en deze veelvuldig gebruiken om scorekaarten in te vullen, vrienden uit te nodigen en aan te moedigen om te gaan spelen en zichzelf uitdagen om een betere plek in de diverse rankings te veroveren en awards te winnen. Ben je ook benieuwd naar hoe goed jij bent als golfer? Kijk dan nu in de app! Of ga naar jouw mijn.golf account, log in en beleef meer plezier aan golf!

Digitale NGF-pas

Handig is natuurlijk ook dat je in de app je (digitale) NGF-pas bij de hand hebt. Dat scheelt weer een pasje in je portemonnee. Op die digitale pas wordt je handicap ook realtime aangepast.

Heb je de pas nog niet? Klik dan op een van onderstaande artikelen voor meer informatie en hoe je 'm gratis kunt downloaden.

 


Gerelateerd
Lees meer over
Fun