Bevroren golfclubs

Maak je klaar voor het golfseizoen!

31 januari 2019 Redactie GOLF.NL
Zet die Elfstedentocht maar weer uit je hoofd en pak je golfclubs van zolder (als ze nog niet in de achterbak van je auto liggen). GOLF.NL helpt je deze maand om je klaar te maken voor het golfseizoen!

De diehards onder ons kennen natuurlijk geen winterstop, maar het is een publiek geheim dat het gros van de honderdduizenden golfers in Nederland in de maanden december en januari golf op een laag pitje heeft staan. 

Prima hoor, maar nu is het ook voor die groep de hoogste tijd om de clubs weer uit het vet te halen. Of ze van het ijs te ontdoen als je ze deze week buiten hebt laten staan. Je hebt het lidmaatschap van de club of je NGF-registratie tenslotte weer betaald.

Misschien dat de temperaturen je nog niet helemaal naar de zin zijn, maar is dat wel een excuus? 

Op kou kun je je kleden, zeggen moeders altijd. En zo is het. Golfen in de winter is een lekkere frisse neus halen in buitenlucht en een mooie kans om die winterdepresssie van je af te slaan. Bovendien worden driving ranges op clubs steeds knusser, sfeervoller en warmer en kun je ook je toevlucht zoeken in indoorgolf

Onder de noemer ‘Klaarmaken voor het seizoen’ helpt GOLF.NL je deze maand op weg naar (weer) een mooi golfjaar, waarin jij natuurlijk jezelf ambitieuze doelen hebt gesteld: die handicap moet omlaag en vaker naar de golfbaan

Waar kan ik golfen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor instructievideo’s die helpen je roestige spel weer aan de gang te krijgen, tips voor het klaarmaken van je materiaal en nog veel meer. Zo wordt het nog leuker om je voor te bereiden op jouw golfjaar!

Lees meer over

Handicap Golftips Equipment