ngf pasje 2019 ngf kaart

Wanneer komt mijn NGF-pas?

4 januari 2019 Redactie GOLF.NL
Als je lid bent van een van de ruim 270 golfclubs in Nederland krijg je elk jaar een nieuwe NGF-pas. Wanneer kun je de pas voor 2019 verwachten?

De pas wordt geleverd door jouw eigen club of vereniging, niet door de NGF. Zodra jouw club alle ledendata heeft doorgegeven, dan worden de pasjes gemaakt en verstuurd.

Kortom: je club weet precies wanneer jouw pas wordt bezorgd (en of je deze moet ophalen bij je club of dat ze naar je huis gestuurd worden). Bij sommige clubs zijn de nieuwe pasjes er nu al, bij andere nog niet, maar ze arriveren op z'n laatst eind februari. Je pasje van 2018 is nog tot 1 maart 2019 geldig.

Dus:

  • Als je lid bent van bijvoorbeeld Golfclub Amelisweerd, dan moet je informeren bij het secretariaat van Amelisweerd.
  • Als je lid bent van ANWB Golf, dan moet je informeren bij ANWB Golf.
  • Als je geregistreerd bent bij de Stichting Golfsport, dan ontvang je half januari een e-mail met het bericht dat je digitale NGF-pas opgehaald kan worden in de app GOLF.NL of via mijn.golf.nl. (Mocht je alsnog een fysieke pas willen ontvangen, dan kun je dit vanaf half januari aangeven in de omgeving van mijn.golf.nl. Voor het aanvragen van een fysieke pas dien je altijd een online account aan te maken op de website.)

Later dit jaar zal de NGF-pas digitaal beschikbaar worden voor iedereen die de app GOLF.NL heeft. Met deze app registreer je (qualifying) scorekaarten, houd je alle golfprestaties bij en deel je ze met vrienden. Download de app GOLF.NL hier.

De NGF-pas biedt verschillende voordelen:

  • Gratis ontvangst van het magazine GOLF.NL (twee keer per jaar)
  • Een gratis account voor de app GOLF.NL
  • Een secundaire WA-verzekering
  • Een gratis account voor De Golf Academie, hét online platform om je als golfer te ontwikkelen. De Golfacademie zit boordevol slimme oefeningen en testen die je kan toepassen op je golfspel. Nieuwsgierig? Maak dan hier met behulp van je NGF-pasnummer je eigen account aan.

Adresgegevens aanpassen

Adresgegevens aanpassen doen golfers via hun club, dat kan nergens anders. Alleen leden van de Stichting Golfsport kunnen dit zelf via mijn.golf.nl (bij 'Profiel'). Je moet dan wel een account op mijn.golf.nl hebben of anders eerst een account aanmaken met je NGF-nummer en -barcodenummer

Voor meer algemene informatie, ga naar de pagina Algemene informatie voor clubleden. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je een mail sturen naar golf@ngf.nl.

Lees meer over

NGF Clubs