beurs
Rheingolf: de grootste golfbeurs van Europa.
Beeld: Rheingolf

Ga jij naar de grootste golfbeurs van Europa?

15 februari 2019 Redactie GOLF.NL
Nieuwsgierig naar de golftrends van 2019? Van 22 tot en met 24 februari vindt in Düsseldorf de 21ste editie van Rheingolf plaats. Net als afgelopen jaren draait de grootste golfbeurs van Europa om vier hoofdthema's: testen, informeren, shoppen en reizen.

Voor het eerst zal Nederland als golfbestemming gepromoot worden op de Rheingolf Messe in Düsseldorf. 18 Nederlandse banen zullen in het 'Holland House of Golf' actief aanwezig zijn om Nederland als golfbestemming te promoten.

Er zijn vier aanbieders van golfartikelen waar je tegen veelal speciale beursaanbiedingen je slag kunt slaan. Daarbij staan de nieuwe golfkledingcollecties voor het nieuwe golfseizoen 2019 centraal.

De nieuwste golfproducten van de belangrijkste grote golfmerken kunnen in vijf grote indoor driving ranges getest worden. Rheingolf Top-Partner Callaway Golf heeft een complete eigen zone. 

26 verschillende reisbestemmingen maken Rheingolf het grootste golfreisbureau van Europa. Bij veel stands, zoals Golf in Oostenrijk, Mallorca en de provincie Limburg, worden specialiteiten aangeboden. 

Ook als je instructie interessant vindt moet je naar Rheingolf, want in de speciale Golf Campus krijg je "Tips and Tricks" van professionals om je golfspel te verbeteren. 

Kijk voor alle informatie en het overzicht van beursexposanten op rheingolf.net en Facebook.