2019: wat was je een mooi golfjaar!

2019 gaat de boeken in als een geweldig mooi golfjaar met ook mooie Nederlandse successen. Maar wie staat er op nummer-1 in de jaarlijkse GOLF.NL top-10 van de mooiste golfmomenten?
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

Een heel mooi KLM Open met een recordaantal toeschouwers en een wereldster als winnaar, meerdere overwinningen van Nederlandse topgolfers (m/v), majors met een prachtige ontknoping, een Solheim Cup met een einde om nooit meer te vergeten en natuurlijk die ene man in dat zondagse rode shirt die weer helemaal terugkeerde aan de top. Talloze prachtige golfmomenten om uit te kiezen. Bekijk hieronder de flink oranje gekleurde GOLF.NL top-10 hoogtepunten van 2019. 

2020

2019 was een geweldig golfjaar, maar 2020 belooft zeker zo mooi te worden met op de kalender de Ryder Cup in Amerika en natuurlijk het Olympisch Golftoernooi in Tokyo. Gaat Joost Luiten weer een toernooi winnen en naar de top-50 van de wereld? Breekt Anne van Dam helemaal door op de LPGA in Amerika? Wat kunnen de twee Nederlandse nieuwkomers op de European Tour? En gaat Tiger nog meer majors winnen? Laat 2020 maar beginnen!

Lees meer over
Topgolf