Speciale award 100-jarige Susan Hosang

De 100-jarige Susan Hosang deed in september mee aan Beat The Pro in de 100ste editie van het KLM Open. De beelden gingen de wereld over. GOLF.NL keek met Susan terug op haar bijzondere optreden.
Beeld: GOLF.NL

Beeld: GOLF.NL

Susan Hosang stal afgelopen september de show bij het KLM Open op The International. Een golfende eeuweling die meedeed aan Beat The Pro in editie honderd van het KLM Open, veel mooier kon het niet. De 100-jarige Susan, lid van Golfclub ’t Jagerspaadje in Hilversum, sloeg met haar driver de bal richting de green. Thomas Pieters, Matt Wallace en Patrick Reed, de pro’s in de flight, keken bewonderend toe, net als de duizenden toeschouwers rond hole 14 van The International. Op Youtube werden de beelden tienduizenden keren bekeken en van lovend commentaar voorzien. Honderd jaar, nog zo fit en twee keer in de week een rondje golfen, hoe geweldig is dat. 


GOLF.NL zocht Susan kort voor de feestdagen op haar homecourse 't Jagerspaadje op, om terug te blikken op haar bijzondere optreden in Beat The Pro. En uiteraard kwamen we niet met lege handen… Bekijk de video hierboven!

Kijk onder dit artikel om ook de verhalen van de andere winnaar van de Golf Awards te lezen en te zien!