Darius van Driel golfer van het jaar

Darius van Driel is door de bezoekers van GOLF.NL gekozen tot golfer van het jaar 2019. Darius is een groot liefhebber van snelle auto's en daarom nam GOLF.NL hem mee naar het circuit van Zandvoort.
Beeld: GOLF.NL

Beeld: GOLF.NL

In een poll op GOLF.NL kon gestemd worden voor de verkiezing van golfer van het jaar. Darius van Driel die via de jaarranglijst van de Challenge Tour zijn kaart veroverde voor de European Tour bleef in de stemming Lars van Meijel net voor. Van Driel kreeg 38,6 procent van de stemmen, Van Meijel die via de Qualifying School speelrecht op de European Tour afdwong, bleef steken op 36,6 procent. Joost Luiten eindigde als derde met 24,8 procent van de stemmen.

Flitsende bolides

Van Driel houdt van snelle auto’s. Daarom nam GOLF.NL de golfer van het jaar mee naar circuit Zandvoort. Met piepende banden scheuren door de tarzanbocht zat er vanwege een grootscheepse verbouwing van het circuit niet in voor Darius. Maar sleutelen aan een paar flitsende bolides wel en daarbij voelde de 30-jarige golfer zich als een kind in een snoepwinkel. En uiteindelijk kon hij toch ook nog even het gaspedaal heel erg diep intrappen… Bekijk de video hierboven. 

Beeld: GOLF.NL
Beeld: GOLF.NL

Bijzondere trofee

De golfer en de golfster van het jaar kregen een bijzondere trofee die gemaakt is door volwassenen met een beperkt arbeidsvermogen die veel plezier beleven aan creatieve activiteiten. Lees er hier meer over.