Nieuws

Inspiratie te over in magazine GOLF.NL!

Met het golfseizoen nog in volle gang, valt deze week het zomernummer van GOLF.NL Magazine op de deurmat. Dat betekent weer bijna 150 pagina’s inspiratie en aangenaam ‘leesvoer’ voor op de bank of aan de keukentafel…

In deze editie natuurlijk veel aandacht voor het 100-jarige KLM Open, het toernooi dat al zo veel mooie winnaars kende en talloze anekdotes opleverde. We blikken terug op een aantal dramatische ontknopingen in het Dutch Open.
Verder een verhaal over de swing van Sergio Garcia, die ook meedoet aan het KLM Open en een interview met Patrick Reed, Captain America, die zich ook verheugt op zijn komst naar The International in Amsterdam.

Herintreders

Ook nemen we de staat van het Nederlandse (top)golf onder de loep en wordt een aantal talenten met hun ouderlijke steun en toeverlaat geportretteerd. Dat golf in vele opzichten goed is voor de mens, wordt ook nog eens onderstreept in een serie verhalen met (her)intreders in golf. Ergens zijn ze de sport uit het oog verloren, maar nu ze de golfsport weer hebben omarmd, is de band warmer dan ooit.

Hybride

De ‘stok’ die de afgelopen jaren zijn plek in de golftas heeft opgeëist is ongetwijfeld de hybride; dé oplossing voor het slaan van een lange bal waar je een beetje tegenop ziet?
En wat die tas betreft: de vintage golftas keert terug op de golfbaan. 

Roadtrip

Water óp de golfbaan mag dan weleens afschrikken, maar er zijn weinig golfers die niet zwijmelen bij de aanblik van water lángs de golfbaan. GOLF.NL maakte een kleine roadtrip langs de kust van België en Noord-Frankrijk om vervolgens even over te steken naar Engeland waar linksbanen natuurlijk tot kunst zijn verheven. Voor de liefhebbers van ver weg; Mauritius transformeerde in 25 jaar van een romantisch eiland voor tortelduifjes in een romantisch eiland voor golfende tortelduifjes. The best of both worlds, zullen we maar zeggen.

Winactie

Als klap op de vuurpijl kunnen lezers van het magazine meedoen aan een winactie in samenwerking met Titleist met kans op een gloednieuwe golfset van dit topmerk!
En dat is zo maar een greep uit het zomermagazine van GOLF.NL, gratis voor alle geregistreerde golfers in Nederland.

P.s Ben je een geregistreerde golfer maar heb je het magazine niet ontvangen? Informeer dan bij je club of baan of ze dat in hun administratie willen aanpassen, als daarin nog niet is opgenomen dat je het magazine gratis wilt ontvangen. Soms kun je dat zelf doen in een online-omgeving van de club of baan. Leden van de Stichting Golfsport kunnen dat doen via hun account op mijn.golf.nl.

App GOLFNL

Alles over de app GOLF.NL

Met de app GOLF.NL registreer je (qualifying) scorekaarten, houd je alle golfprestaties bij en deel je ze met vrienden.
Lees meer
Toernooien

Wat is het KLM Open?

Het KLM Open kent een rijke historie en is, met een eerste editie in 1912, een van de oudste toernooien van de European Tour. En veel verschillende mooie banen waren het decor voor veel topspelers.
Lees meer