Rickie Fowler in zijn camo outfit voor de Masters.
Beeld: Cobra Puma Golf

Win een Cobra KING F9 driver!

9 april 2019 Redactie GOLF.NL
Het is Mastersweek! Speciaal voor het eerste major van het jaar heeft Cobra Puma een bijzondere 'camo' driver en kledinglijn ontworpen. Rickie Fowler speelt met de Cobra KING F9 driver in zijn tas voor het felbegeerde groene jasje...en GOLF.NL mag een driver weggeven. Lees en doe mee!

'Limited edition' Speedback

De in oktober 2018 gelanceerde Cobra KING F9 Speedback driver (klik hier voor meer informatie) heeft voor de Masters een speciaal jasje gekregen. Rickie Fowler en Bryson DeChambeau wonnen dit seizoen al met de driver, en speciaal voor het eerste major van 2019 heeft de club een camouflage-jasje gekregen. In het stoere militaire groen-zwarte ontwerp is de kaart van Amerika en de staat Georgia verwerkt. De driver heeft een camouflage headcover en een bijpassende camo shaft met grip.

Wat moet je weten over de F9 driver?

Wat is er bijzonder aan de F9 driver van Cobra? Het aerodynamische clubhoofd is niet alleen snel, maar heeft ook een laag zwaartepunt (CG) - twee eigenschappen die moeilijk te combineren zijn. Door de 'kont' van het clubhoofd te verhogen - en randen rond te maken - is er minder drag en dat zorgt voor extra clubhoofdsnelheid. Toch is Cobra erin geslaagd om meer gewicht achterin het clubhoofd te plaatsen.

Hoe dat werkt zie je in deze video:

Eerder schreven we ook over de CNC Precision Milled Face die dunner is en voor meer balsnelheid zorgt. De F9 is met twee gewichtjes - 14 en 2 gram - fijn af te stellen voor een de gewenste balvlucht. Dankzij het MyFly8 systeem is de Speedback af te stellen in 8 loft settings. 

Vergeleken met de andere grote merken die in 2019 een driver lanceerde is de F9 driver goed geprijsd. Waar de prijs van de meeste drivers ruim boven de 500 euro ligt, is de F9 scherp geprijsd. Welke driver je ook koopt, zorg in ieder geval dat de driver gefit wordt. 

Meer weten? Klik hier of ga naar cobragolf.com. De Cobra KING F9 Speedback 'limited edition' is vanaf nu verkrijgbaar voor 449 euro (adviesprijs). 

Union Camo Collection

Minstens zo opvallend als de driver is de Union Camo kledingcollectie van Puma. Rickie Fowler - natuurlijk gewoon in het oranje op zondag - draagt tijdens de Masters meerdere items uit de Union Camo Collection, en dat ziet er zo uit:

De Camo Collection (o.a. verkrijgbaar bij Jumbo Golfwereld) voor mannen bestaat uit:

  • Union Camo Polo (EUR 75,-) – beschikbaar in iconic green en neutral gray
  • Union Camo Quarter Zip (EUR 85,-) – Quarter zip pullover, ideaal voor in de koude ochtend. Borst en mouwen met camo-print. 
  • Ultralite Stretch Belt (EUR 22,-) – riem in camo stijl.
  • Union Camo Patch Utility 110 Cap (EUR 35,-) – groene cap met verwisselbare 'patches' voor je eigen stijl. 
  • P 110 Snapback Cap (EUR 30,-) – de populaire 'P' cap van Rickie met camo patroon.
  • IGNITE PWRADAPT CAMO schoenen (EUR 180,-) – PUMA’s populairste schoen met spikes in Camo stijl. 

De snapback cap, polo en quarter zip zijn ook in kindermaten verkrijgbaar. Meer weten? pumagolf.com

Win een Cobra KING F9 Speedback driver!

Ben jij klaar voor de Masters? Om deze week (volgens sommigen de mooiste van het jaar...) te vieren mogen wij een Cobra KING F9 Speedback driver weggeven! Wat moet je doen om kans te maken? 

1. Volg GOLF.NL op Instagram
2. Voorspel de eindklassering en het totale aantal slagen van Rickie Fowler in de Masters 2019*. (voorbeeld: 9de, 282 (-6) slagen)
3. Reageer op onderstaand Instagram bericht met je voorspelling. 
4. Reageren kan tot vrijdag 12 april 14:00. Succes! 

*Als meerdere personen de eindklassering goed hebben, wordt er gekeken naar het aantal slagen.