Neem vrienden of familie mee naar de Open Golfdagen!

Wie neem jij mee naar de Open Golfdagen?

2 april 2019
Wat is er leuker dan vrienden of familie laten zien hoe leuk golf is? De Open Golfdagen zijn de perfecte gelegenheid om te laten zien waar jij als golfer al die tijd doorbrengt. Wie weet heb je er snel een nieuwe golfvriend(in) bij!

1. Samen golfen

Golf leent zich bij uitstek om samen met familie of vrienden te doen. Ongeacht leeftijd, spelniveau of geslacht; je kunt met iedereen golfen. Neem van 19, 20, 21 of 22 april daarom iemand mee naar je eigen golfbaan, of een baan in de buurt. Hoe leuk is het als je straks samen met een vriend, vriendin of familielid kunt golfen? 

Opgeven voor een Open Golfdag is heel makkelijk:

1)  Zoek een golfbaan bij jou in de buurt
2)  Schrijf je in voor een golfactiviteit bij deze golfbaan
3)  Beleef jouw open golfdag en neem je vrienden en familie mee

Klik hier om jezelf op te geven!

Let op: Door jezelf op te geven maak je automatisch kans om de perfecte golfstart voor jezelf en twee vrienden te winnen!

2. Uitdagend programma

Er worden landelijk meer dan 100 verschillende activiteiten georganiseerd. Al deze actviteiten kan je vinden op opengolfdag.nl. Wat kan je verwachten tijdens en welke activiteiten worden georganiseerd tijdens een Open Golfdag? 

  • Kennismaken met het golfspel zoals chippen, putten en afslaan 
  • Introductie in de golfsport met uitleg hoe je kunt beginnen met golf
  • Wedstrijdjes met andere nieuwkomers
  • Rondleiding over de golfbaan

Alle banen- en clubs stellen zelf hun eigen programma samen en verwelkomen je met koffie en thee. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je vanuit de golfbaan het programma gemaild. Waar wacht je nog op? Bel een vriend of vriendin en nodig hem of haar uit. Je kunt natuurlijk alvast beginnen door die link van dit artikel door te sturen naar de vrienden die jij graag wil laten kennismaken met golf.

3. Het is dé perfecte kennismaking

Veel mensen die geïnteresseerd zijn in golf weten niet precies wat er allemaal bij komt kijken als ze gaan golfen. Denken bijvoorbeeld dat de sport duur is. Maar schijn bedriegt. Instappen in golf gaat echt niet gepaard met hoge kosten. De Open Golfdagen zijn niet alleen bij uitstek geschikt om er achter te komen of golf iets voor je is maar ook om te ontdekken wat voor verschillende les- en speelmogelijkheden en lidmaatschappen er zijn.

4. Voor iedereen en vrijblijvend

De Open Golfdagen zijn er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje geen golfclub meer in hun handen hebben gehad. Natuurlijk is de Open Dag op elke golfbaan vrijblijvend, en vaak gratis. Sommige banen vragen een kleine vergoeding, bijvoorbeeld voor een clinic of het spelen van een par-3 baan. Je bent in ieder geval niet alleen als je de sport leuk gaat vinden. Wist je dat golf de vierde sport is van Nederland met meer dan 375.000 geregistreerde golfers?

5. Een Open Golfdag is altijd in de buurt

Er worden verspreid over het land meer dan 100 activiteiten georganiseerd, dus de kans is groot dat er ook bij jou in de buurt een golfclub is die je met open armen ontvangt. Wil je weten welke golfbanen- en clubs bij jou in de buurt deelnemen aan de Open Golfdagen? Klik dan hier


De Open Golfdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland). De open dagen trekken jaarlijks ruim 8.000 mensen naar golfbanen en -clubs.

Direct aanmelden voor een Open GolfdagKlik hier!

}