De nieuwe S-Lite golfschoenen van ECCO.
Beeld: ECCO

Heel licht én van leer: ECCO S-Lite

30 april 2019 Redactie GOLF.NL
ECCO lanceert met de S-Lite de lichtste leren schoen die het Deens merk ooit produceerde. De sportieve schoen is verkrijgbaar in een aantal opvallende kleuren, maar ook de wat meer ingetogen golfer heeft met de S-Lite genoeg opties.

ECCO onderscheidt zich op de golfmarkt al enige tijd door het gebruik van hoogwaardige materialen, in het bijzonder Yakleer. Het leer van de Yak, een dier dat leeft in de Himalaya, is van nature water afstotend en ademend terwijl de E-DTS LITE buitenzool grip en flexibiliteit geeft. De 'base' van de schoenen is 66% dunner waardoor de schoen flink lichter is geworden. Ideaal om mee te nemen op reis.  

Het premium en duurzame yakleer komt uit de eigen leerlooierijen van ECCO. Het voetbed is ook van leer en dat zorgt voor een zacht gevoel en een goede afvoering van vocht. ECCO gebruikt een techniek, genaamd Fluidform, waarmee de upper en de buitenzool aan elkaar worden bevestigd - dus zonder naaiwerk of lijm. Dit zorgt voor meer flexibiliteit, duurzaamheid en een lichtgewicht schoen.

ECCO golfschoenen worden o.a. gedragen door Fred Couples, Thomas Bjorn, Minjee Lee (die afgelopen week won op de LPGA Tour) en Lydia Ko. De S-Lite is vanaf nu verkrijgbaar.

Prijs

Dames €139.99   
Heren €149.99

Webshop ECCO.

Lees meer over

Equipment