clubhuis Links Valley
Het clubhuis van The Links Valley in juli

Clubhuis Links Valley bijna af

24 september 2018 Redactie GOLF.NL
Actueel nieuws over banen en clubs.

Clubhuis van Links Valley bijna af

Op 3 oktober 2018 wordt het nieuwe clubhuis van The Links Valley geopend. Daarin bevindt zich een golfshop en brasserie. Tot die tijd worden leden en gasten ontvangen in een tijdelijk onderkomen.

In het restaurant op de eerste etage zijn vijftig zitplaatsen. Op het terras is plaats voor tachtig personen. Er zijn ook twee vergaderruimtes.

'We hebben twee koks aangenomen en twee gastvrouwen completeren het horecateam', zegt directeur/manager Mike Woltering (47) uit Harderwijk op de website hetkontaktermelo.nl. 'Er is een lunch- en dinerkaart; de keuken is tot 20.00 uur open. We willen gastvrijheid uitstralen en daar hoog op scoren. Ons doel is naast het golfpubliek ook niet golfers aan te spreken om hier lekker te komen eten en van het uitzicht te genieten.'

De omkeerbare baan is al zo'n vier maanden open en organiseert dit jaar nog vier shotgun events waarbij de holes met de klok mee en tegen de klok in worden gespeeld: op zaterdag 13 oktober, zondag 28 oktober, zaterdag 10 november en zondag 9 december. Lees hier meer.

De Hilversumsche GC heeft het oude clubhuis afgebfroken en bouwt een nieuw clubhuis; dat vordert gestaag.

Golfbaan Appelscha GEO-gecertificeerd

Golfbaan Appelscha zal op 2 oktober het GEO-certificaat voor duurzaam beheer ontvangen. Koen Donkers van de NGF zal het certificaat dan officieel uitreiken en samen met baaneigenaar Dijk een boom planten op de baan. Het GEO-certificaat is een wereldwijd geaccepteerd milieukeurmerk. De uitbreiding van de baan in Appelscha was voor de club en eigenaar aanleiding om te beginnen met het GEO-certificeringsproces. De nieuwe holes zullen in het voorjaar van 2019 gereed zijn.

Ryder Cup op Brunssummerheide

Traditiegetrouw is op Golfclub Brunssummerheide een week voorafgaand aan de Ryder Cup een duel gespeeld tussen leden met een Nederlands paspoort en leden met een paspoort uit andere Europese landen. De teams bestonden uit vier dames en acht heren met een handicap onder 2,5. De spelers konden zich via verschillende clubwedstrijden kwalificeren voor de Ryder Cup-variatie. De winst ging dit jaar naar 'Team Europa'.

Vacatures

Op de vacaturepagina van GOLF.NL staan nieuwe vacatures. Zo zoekt de Koninklijke Haagsche een secretaris-administrateur en Golfsociëteit De Lage Vuursche zoekt een directeur. Kijk op golf.nl/vacatures.

De Ridder naar Kromme Rijn

Vanaf 1 januari 2019 zal aannemer De Ridder het golfbaanonderhoud van Golfbaan Kromme Rijn verzorgen. Ook zal De Ridder renovatiewerk gaan doen onder leiding van Jol Golf Design. De 9-holes baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 hectare. Lees meer op jderidderbv.nl.

Longdriving op Golfbaan Echt-Susteren

In het weekend van het KLM Open was Golfbaan Echt-Susteren in Limburg gastheer van het Destination Golf Open Nederlands Kampioenschap Longdrive. De organisatie was in handen van de familie Gresel, waarvan Stef Gresel als houder van het Nederlands record met een geweldige drive van 417 yards (381 meter) een bekende naam is in de longdrive wereld. Zoals altijd bij longdrive-toernooien was er muziek op de tee en werd er gestreden in diverse categorieën. 

Bij de jeugd t/m 10 jaar was Jordy Klinkers de winnaar en bij de meisjes t/m 18 jaar won Amber van der Ark. Bij de jongens t/m 18 jaar ging de overwinning naar Coen van Aartsen. Bijzonder is dat Coen nog maar 13 jaar oud is maar dankzij zijn krachtige swing toch al een drive van 308 yards sloeg in de finale. Bij de dames won Victoria de Bruijn met 242 yards en bij de heren de Duitser Thomas Wenk met 279 yards.

Een bekende naam in de Nederlandse longdrive wereld is Johan de Feijter. Hij was drie jaar geleden Nederlands kampioen en speelt nog steeds af en toe mee op de Long Drive European Tour. Dit jaar kwam hij in de open klasse bij de pro's niet voorbij de halve finale maar bij de senioren (45+) wist hij wel de titel te pakken door in de finale Luc Verhaegen te verslaan met een drive van 331 yards.

Bij de pro's in de open klasse ging de finale tussen twee spelers van de Long Drive European Tour: Steve Vandebos uit België en Bob de Boef uit Nederland. Vandebos had met name in de halve finale veel indruk gemaakt door Johan de Feijter te verslaan met een drive van maar liefst 370 yards, maar in de finale kwam hij 'slechts' tot 348 yards. De Boef had zijn krachten wat beter verdeeld want hij ging Vandebos voorbij met een drive van 357 yards en legde zo beslag op de Nederlandse kampioenstitel.

Uitslagen.

Open Dag op Delfland

Golfbaan Delfland in Schipluiden houdt op zondag 23 september tussen 13 en 16 uur een open dag. Iedereen die kennis wil maken met de golfsport is welkom en dat geldt ook voor golfers die de pay-and-play baan (voor golfen zonder lidmaatschap) willen ontdekken.

Golfprofessionals geven diverse kennismakingslessen en er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud, beginnend of gevorderd. Informatie/aanmeldingen: delflandgolf.nl/opendag

Golfclub Bentwoud haalt € 2422 op voor goed doel

Golfclub Bentwoud heeft op 16 september een wedstrijd gehouden waarbij het inschrijfgeld ten gunste kwam van Fonds Nationaal Gehandicapten Golf (NGG). Aansluitend was er een veiling. De opbrengst was € 2.422. Onder de deelnemers aan de wedstrijd waren Richard Kluwen en Jeroen Coumou, beiden golfers met een fysieke beperking.

Maaien op de millimeter

In De Volkskrant is een verhaal over de greenkeepers op The Dutch verschenen: klik hier.

Eerste Rozenstein Jeugd Open

Op de Wassenaarse Golfclub Rozenstein is voor het eerst een Jeugd Open georganiseerd. 57 deelnemers in de leeftijd tussen 8 en 18 jaar streden in drie categorieën om de eer en bekers. De uitslagen staan op de website van Rozenstein.

Finale Nobra-competitie op De Haenen

Op Golfpark De Haenen is de finale van de Nobra Golfcompetitie 2018 gespeeld, een van de grotere teamcompetities van Nederland. In de stableford-afdeling speelden vier teams om het landskampioenschap. Het winnende team (WWON) kwam van Golfbaan Welschap. Hitland werd tweede, Golfclub Vught derde en Leemskuilen vierde. Berry Janse van Hitland maakte in de finale een hole-in-one.

In de matchplay-afdeling won het het team HMT-Friends in Golf. Dit is een team dat is ontstaan vanuit GVN; HMT staat voor Huzen Memorial Tour in nagedachtenis van de op 35-jarige leeftijd overleden Robert Huzen. Sultans of Swing werd tweede, Rosmalen derde en Bleijenbeek vierde.

De Nobra Golfcompetitie wordt al sinds 1999 jaarlijks georganiseerd. Er wordt gespeeld op doordeweekse dagen en er is ook altijd een mixed-team-competitie. De competitie is ontstaan in Noord Brabant (NoBra). Organisator iGolf zal de komende weken alle clubs en banen in Nederland benaderen met als doel om in 2019 nog meer teams voor deze competitie te werven. Meer informatie: nobragolf.nl.

Hilversum Jeugd Open

Op 9 september is op de Hilversumsche GC het jaarlijkse Hilversum Jeugd Open gespeeld. De 36-holes strokeplay-wedstrijd telde mee voor de  Van Lanschot Junior Ranking. Bij de meisjes won Anne-Sterre den Dunnen met 157 slagen. Bij de jongens versloeg Floris Veth met 142 slagen de titelverdediger Piet-Hein Bakkenes. Piet-Hein werd tweede.

'Local hero' Lucas Jansen Venneboer won de 18-holes wedstrijd voor aanstormend talent en Amber Lups won de speciale Nike-meidenprijs. Uitslagen en meer informatie: hilversumschegolfclub.nl.

Ryder Cups op Nederlandse banen

In september, de maand van de echte Ryder Cup, organiseren veel Nederlandse clubs variaties van de Ryder Cup. Het zijn in het algemeen matchplay-teamwedstrijden die veel deelnemers trekken.

De Ryder Cup op Golfclub Driene is afgelopen weekend gespeeld en ging tussen Tukkers onder de leden en 'de rest van de wereld' (niet-Tukkers).

Driene in Hengelo onderscheidt zich in de aankleding: de aankondigingen, scorekaarten, flight-indelingen en aankleding van de baan werden met enorme aandacht en passie verzorgd (bekijk de foto's hieronder). Met dank aan Melvin de Boer worden ook andere activiteiten op de club in Twente met veel zorg en aandacht georganiseerd.De Groninger Golfclub Duurswold organiseert eind augustus een Ryder Cup tussen Grunningers (leden geboren in de provincie Groningen) en leden 'uit de rest van de wereld'. De wedstrijd werd afgesloten met een barbecue en feest.

Er zijn ook Ryder Cup variaties waarbij de ene club tegen een andere speelt. Zo is er bijvoorbeeld een Ryder Cup duel tussen de golfclubs van de Golfresidentie Dronten en Flevoland in Lelystad.

Gratis golfclinic op Golfclub 't Zelle

In de Nationale Sportweek houdt Golfclub 't Zelle gratis golfclinics. Op maandag 24, woensdag 26 en vrijdag 28 september zijn er lessen om 17:30 uur. Op woensdag 26 september wordt om 15:30 uur een golfclinic gehouden voor jeugd met hun (groot)ouders en op zondag 30 september wordt de laatste golfclinic gegeven om 14:00 uur. Informatie: gczelle.nl.

Lipton Ice Tea Liemeer Open

Editie acht van het jaarlijkse Liemeer Open op de baan van G&CC Liemeer is gewonnen door Marieke Helgers (80 slagen) en Dereck Haye (72). Er deden 73 golfers mee onder wie 22 vrouwen. Alle uitslagen zijn te vinden op liemeeropen.nl.

Golfclinic voor sporters met een beperking

Golfclub de Semslanden in Drenthe organiseert een gratis golfclinic voor sporters met een beperking. Vanaf 12 uur zijn gasten welkom in het clubhuis. De gratis lessen beginnen om 13 uur. Men kan zich opgeven tot 12 september 2018 via hospitality@semslanden.nl. Meer informatie: semslanden.nl.

Alle holes van De Kroonprins geopend

De eerste negen holes van Golfbaan de Kroonprins Vianen werden geopend in juni 2016. Sinds 1 september zijn alle 18 holes open en het tijdelijke clubhuis is vervangen door een nieuw clubhuis bij de 18de hole. Ook heeft de golfbaan nu een echte drivingrange. 

Het nieuwe adres van de baan is Merwedekade 8, 4131 NZ Vianen.

Open Golf Dag op Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn houdt op zondag 9 september van 11 tot 17 uur een open dag. Om 11, 13 en 15 uur geven de golfprofessionals van Golfschool Tespelduyn gratis kennismakingslessen. De deelnemers spelen dan ook de oefenholes om echt kennis te maken met de sport. Er is een ook een Put-Chip-Parkhole uitgezet en de driving range is de hele dag gratis toegankelijk. Op de open dag zal Mizuno aanwezig zijn om golfers advies te geven over verschillende shafts en clubhoofden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een TrackMan. Meer informatie: tespelduyn.nl.

Uitbreiding hotel en golfbaan The Duke

De familie Van Eerd, bekend van Jumbo-winkels, gaat het hotel en de golfbaan The Duke in Nistelrode flink uitbreiden. Dat zegt Karel van Eerd volgens distrifood.nl  in het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf. Van Eerd zegt dat The Duke - nu 65 hectare groot - wordt uitgebreid met 240 hectare. Dat zou duiden op een tweede 18-holes golfbaan op het terrein, maar dat wordt niet expliciet gezegd. Het huidige hotel op de golfbaan in Brabant telt 20 kamers.

Golf in de Bijlmer

Op 15 september tussen 15 en 18 uur is golf een van de activiteiten van 24H Zuidoost in de Amsterdamse Bijlmer. Op die datum ligt tussen de honingraatflats Kruitberg en Kleiburg, bij metrostation Kraaiennest, een tijdelijk golfbaantje. 24H Zuidoost is een evenement waarbij 45 verschillende activiteiten worden georganiseerd voor bewoners en bezoekers van Amsterdam Zuidoost. Het is een initiatief van Amsterdam Marketing en het doel is om te laten zien wat de verschillende Amsterdamse stadsdelen te bieden hebben. Bekijk het volledige programma op iamsterdam.nl/24h.

Brisantgranaat gevonden vlakbij de Rosendaelsche

Op een bospad achter de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem is eind september een explosief uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Lees meer op dewebsite gelrenieuws.nl.


Waar kan ik golfen?

Toon lijst
Toon kaart

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

51 KM | Wassenaar

The Dutch

The Dutch is een Inland Links golf course op International Championship niveau geïntegreerd in het landelijke gebied van Spijk (gemeente Lingewaal). De baan is ontworpen door Colin Montgomerie en officieel geopend op 14 mei 2011. Naast perfecte fairways en on-Nederlandse snelle greens maken goed gastheerschap, culinaire hoogtepunten, meer dan uitstekende kwaliteit en service en toch een ongedwongen sfeer van The Dutch een onovertroffen ontmoetingsplaats voor de (inter)nationale zakenman/vrouw en hun gasten. The Dutch is uitsluitend toegankelijk is voor Members en hun gasten. Op 30 oktober 2012 is The Dutch aangesteld als gastheer van het KLM Open 2016-2018.
28 KM | Spijk gem. Lingewaal

Bernardus

Deze 18-holes golfbaan is ontworpen door de Amerikaanse toparchitect Kyle Phillips. Je kunt er met een daymembership, een ongelimiteerd aantal holes spelen en daarnaast kan je gebruik maken van alle faciliteiten. Geniet van de uitdagende golfbaan, driving range, short-game area, fitness, tennisbaan en ontspan in de kleedkamers met Finse sauna en stoombad. Mocht je partner niet golfen, dan is je partner van harte welkom om vrij gebruik te maken van alle faciliteiten van Bernardus. Bernardus is dagelijks geopend van 08:00 uur tot 17.00 uur. Op maandag vanaf 10.00 uur in verband met baanonderhoud. In de zomermaanden is de baan geopend tot 20.00 uur.
47 KM | Cromvoirt

Utrechtse Golfclub ’De Pan’

Dagcontributie zonder introductie. Uitsluitend van maandag tot en met donderdag voor leden van een A- of B-club, resp. van een buitenlandse zusterorganisatie, mits feitelijk woonachtig in het buitenland, met een EGA handicap van 24.0 of lager. Maximaal 5x per jaar.
7 KM | Bosch en Duin

The International

The International is een unieke club in Nederland. Het onderscheidende karakter van The International zit hem vooral in de eigentijdsheid van de baan, het clubhuis en de leden. The International is op geen enkele manier te vergelijken met een traditionele golfvereniging. De sfeer op de baan en binnen de club zijn ontspannen en open, op basis van volstrekte gelijkwaardigheid en wars van oude tradities en tuttigheid. Ook qua kwaliteit staat The International op eenzame hoogte. Baan, clubhuis, horeca en service zijn van het hoogst denkbare niveau, en de leden en hun gasten weten dat te waarderen. Een dagje op The International staat dan ook volledig in het teken van genieten, en het team van The International doet er alles aan om dat te waarborgen.
33 KM | BADHOEVEDORP

Noordwijkse Golfclub

De Noordwijkse Golfclub heeft een van de mooiste banen van Nederland. De baan bezet de vijfde plaats op de Europese ranglijst. De ligging aan het Noordzeestrand, de weidse vergezichten en de architectuur maken de baan bijzonder uitdagend.
49 KM | NOORDWIJK

Golfsociëteit De Lage Vuursche

10 KM | Den Dolder

Hilversumsche Golf Club

De Hilversumsche Golf Club, ligt middenin het bos- en heidegebied dat zo kenmerkend is voor het Gooi. De bosbaan is in 2020 125 jaar oud en dat historische karakter vindt u terug op alle holes. De baan is oorspronkelijk ontworpen door de bekende baanarchitect Harry S. Colt en is, qua inpassing in het landschap en verdere ontwerpeigenschappen, een typische “Colt-baan”. De bekende baanarchitect Kyle Phillips heeft de baan in meer recente tijd onder handen genomen; de laatste aanpassingen zijn in 2010 voltooid. Daarmee voldoet de baan, met behoud van het oorspronkelijke karakter, weer aan de eisen van deze tijd.
14 KM | Hilversum

Golfbaan Het Woold

Golfbaan het Woold is gelegen in Asten-Heusden vlakbij Nationaal Park De Groote Peel. Golfspelers kunnen terecht op twee uitdagende banen.
91 KM | Heusden gem. Asten

Kennemer Golf & Country Club

Duinbaan. Nederlands oudste sea-side course in 1927 ontworpen door Harry Colt (holes B-C). De A-holes zijn ontworpen door Frank Pennink en kwamen gereed in 1985. Op de Kennemer zijn talloze nationale en internationale wedstrijden gespeeld.
49 KM | Zandvoort

Rosendaelsche Golfclub

55 KM | Arnhem

Eindhovensche Golf

De oprichters, de heer en mevrouw Philips-de Jongh, kochten in 1928 de grond, Nederheide genaamd. De bekende Engelse golfbaanarchitect Harry Colt kreeg de opdracht de baan te ontwerpen. Harry Colt wordt beschouwd als de “vader van de golfarchitectuur”. Door doglegs en natuurlijke hazards te introduceren en met contouren te spelen paste hij zijn banen in in het bestaande landschap alsof zij daar altijd gelegen hadden. Hiermee introduceerde hij belangrijke architectonische basisprincipes, welke tot op de dag van vandaag leidend zijn.
83 KM | Valkenswaard

Goyer Golf & Country Club

18 Holes Championship Course en 6 holes Executive Course met een licht Amerikaans karakter. Bruno Steensels ontwierp zeer geonduleerde greens met bentgrass. Waterpartijen en zandverstuivingen vormen natuurlijke elementen in het Gooise landschap.
18 KM | Eemnes

Golfbaan Stippelberg

Golfbaan Stippelberg is een inland links course, gelegen in de gemeente Gemert-Bakel. De golfbaan dankt zijn naam mede aan de oude stuifduinen ("stippels") die ook op de golfbaan zijn aangebracht. Het totale complex is 90 hectare groot en bestaat uit een 18 holes golfbaan; een 9 holes par 3/4 baan en uitgebreide oefenfaciliteiten. De 18 holes Championship Course (6088m lengte) is met rijke vegetatie, sterke ondulaties en grillige robuuste bunkers een uitdagende golfbaan. De 9 holes Executive Course heeft vijf par 3 en vier par 4 holes. Daarnaast biedt het complex een uitstekend geoutilleerd clubhuis en prima vergaderfaciliteiten met gratis Wifi.
77 KM | Bakel

Drentse Golfclub De Gelpenberg

Drentse Golfclub “De Gelpenberg”, opgericht op 3 augustus 1970, is de oudste golfclub van Drenthe gelegen in een authentiek Drents bos en heide landschap net buiten het dorp Aalden. Een ambitieus renovatie programma naar ontwerp van Frank Pont werd in 2011 voltooid. Het resultaat is spectaculair. De baan is door de renovatie visueel aantrekkelijker en speltechnisch interessanter en uitdagender geworden voor alle categorieën golfers.
131 KM | Aalden

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij haar ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van deze buitengewoon sfeervolle 27-holes bosbaan. De zandgrond en het geavanceerde beregeningssysteem zorgen ervoor dat de golfbaan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeerd.
55 KM | NUNSPEET

Golfclub Erve Braakman

Golfclub Erve Braakman biedt zowel de geoefende als de aankomende golfer de mogelijkheid om in een ontspannen ambiance deel te nemen aan de golfsport. Onze baan is uitermate geschikt voor de beginnende en gevorderde golfer en groepen, u hoeft geen golfvaardigheids bewijs te hebben. Kortom onze baan is laagdrempelig!!! Onze driving range over het water is erg bijzonder.
103 KM | Hoge Hexel

Golfbaan De Texelse

De Texelse is een 18-holes baan en één van de zes Nederlandse links courses met het ruige karakter van een echte duinbaan. Duinen, helmgras, waterpartijen en grote greens maken de baan tot een plezier om op te spelen.
118 KM | De Cocksdorp

Lauswolt

ARRANGEMENTEN GOLF met LUNCH OF DINER Kijk vooral eens op onze website www.golfclublauswolt.nl Een unieke ervaring in Friesland. Wat maakt een dag op de golfbaan van de Golf&Countryclub Lauswolt tot zo’n unieke ervaring? Is het de altijd intimiderende eerste afslag op de relatief smalle fairway? Is het de afwisseling tussen bos en open natuurgebied langs het Koningsdiep? De Golf&Countryclub nodigt u graag uit om dit zelf te ervaren.
124 KM | Beetsterzwaag

Golfclub De Hoge Kleij

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt in een prachtig en geaccidenteerd gebied De Hoge Kleij. Een schitterende bosbaan met on-Nederlandse hoogteverschillen van wel 30 meter, waardoor er op sommige holes van prachtige vergezichten kan worden genoten. Begin 2012 is de ingrijpende baanrenovatie voltooid en is de baan spannender en uitdagender geworden, zowel voor lage als hoge handicappers. Door aanleg van nieuwe bunkers en graskuilen worden golfers - meer dan voorheen - min of meer gedwongen om strategische keuzes te maken.
17 KM | Leusden

Golfbaan De Swinkelsche

In het Noord-Brabantse Someren vindt u Golfbaan De Swinkelsche. Hier komen natuur, rust en ruimte samen in een prachtig golfcomplex. Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en heel veel ruimte eromheen, grote bunkers met grillige randen, bos, heide, water; dat is De Swinkelsche. Maar De Swinkelsche is vooral: enorme variatie. Het ontwerp is modern en klassiek in een mooie mix. Er zijn lange en korte holes in alle windrichtingen. Iedere hole is anders en uitdagend. Brede fairways zorgen ervoor dat minder goede golfers altijd een weg naar de green kunnen vinden, hoewel die soms lang is, terwijl de ervaren golfer keer op keer wordt uitgedaagd om te kiezen tussen de lange maar veilige weg naar de hole of de korte maar riskante weg. Vijf holes liggen in prachtig bosgebied. De baan ademt natuur: vooral bos en heide. Dat landschap is ook naast de baan te bewonderen, op de Strabrechtse Heide, het grootste heidegebied van Nederland. Naast de Championship Course is er ook een uitdagende 9 holes Par-3 oefenbaan.
87 KM | Someren

Golfclub Wouwse Plantage

Golfclub Wouwse Plantage, opgericht in 1973, ligt in een bosrijk natuur en stiltegebied, tussen Bergen op Zoom en Roosendaal, aan de rand van het landgoed Wouwse Plantage. Een karakteristiek en gevarieerd Brabants landschap met glooiende bosholes, duintjes en een zandverstuiving enerzijds en een parklandschap met beek en waterpartijen anderzijds, vragen golftechnisch om de beheersing van precisiespel, rechte slagen en afstand.
85 KM | Bergen op Zoom

Golfpark De Haenen

De Haenen is onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant. Het terrein met zijn fraaie doglegs, lastige bunkers en verraderlijke vijvers is een aantrekkelijke test voor golfers van elk niveau. Het golfpark is uniek vanwege het kunstpark, de mooie landschappen en de rijke historie. Door onze prachtige locatie en uitstekende (golf)faciliteiten weten vele golfers en bedrijven uit heel Nederland de weg naar ons te vinden. Beleef een dagje uit bij De Haenen; speel een golfronde in de baan, kom vergaderen in het groen of geniet op het mooiste terras van Breda met een weids uitzicht over de
56 KM | Teteringen-Breda

Lochemse Golfclub

De baan sluit op een unieke manier aan op de natuurlijke omgeving. U vindt er glooiende greens, houtwalletjes, mooie waterpartijen en heide. Maar ook bossen en uitdagende fairways, met strategisch geplaatste bunkers. De smalle fairways stellen uw nauwkeurigheid zeker op de proef. De grote lengte van de baan maakt uw spel tot een ware belevenis.
84 KM | Lochem

Golfbaan Overloon

Mooie, uitdagende 9-holes, par 3-4 golfbaan. Drivingrange, putting-green en chipping green aanwezig. Gezellige brasserie met diverse mogelijkheden. Mooi terras aan het water, met uitzicht op de waterval. Gelegen bij het luxe kleinschalig vakantiepark Bosrijk De Kuluut in het Brabantse Overloon. Tijdens uw verblijf op Bosrijk De Kuluut, zijn er uiteraard leuke golfarrangementen mogelijk!
80 KM | Overloon