Beeld: Lexus

Tassen die op je rug passen

23 oktober 2018 Redactie GOLF.NL
Om de baan in de winter te beschermen is een trolley of handicart vaak niet toegestaan. Een lichte golftas voor op de rug komt dan goed van pas. GOLF.NL zet een paar lichte tassen op een rij.

Titleist Premium Carrybag (€ 109)

Heb je naast een paar clubs niet zoveel nodig in de baan? Deze zeer compacte en lichte (1,3 kilo) draagtas voel je haast niet op je rug. Handig: twee kleine pootjes zorgen ervoor dat je je tas niet op de natte grond hoeft te leggen.  Titleist Players 4 Standbag (€ 169)

Niet de allerlichtste tas maar met 2 kilo nog steeds een lichtgewicht. Het voordeel is dat je met vijf vakken nog aardig wat andere spullen kan meenemen.


PING Hoofer Lite (€ 195)

PING staat bekend om het maken van zeer goede golftassen. Deze Hoofer Lite, die uitblinkt in comfort, is geen uitzondering. De draagriem is eenvoudig af te stellen naar eigen voorkeur.(Advertorial)
De premium SUV op de foto is de Lexus RX 450h; deze luxe en ruime crossover is out-of-bounds; je kunt met deze auto ook prima naast de ideale lijn uit de voeten, mocht je een keer in minder ideaal terrein je weg moeten vervolgen. Door de elegante vormen en hoog afwerkingsniveau zou je kunnen vergeten dat je er dus ook off-road prima mee uit de voeten kan! Stap in en ervaar een wereld van ongeëvenaard comfort en luxe. De RX 450h is bovendien standaard uitgerust met Lexus Hybrid Drive, voor ultiem rijplezier! Ontdek de RX zelf tijdens een ultieme proefrit, waarin u 48 uur lang de tijd heeft om met dit model kennis te maken. Zo kunt u hem bijvoorbeeld alvast meenemen naar de golfclub. 

Beeld: Lexus


De voordelen van een 48 uur proefrit
- De luxe van Lexus ontdekken tijdens een ultieme proefrit
- Ervaar Lexus Hybrid Drive; opladen zonder stekker
- U maakt kennis met de service en gastvrijheid van de Lexus dealer

Alles over de RX
De RX is niet alleen prachtig vormgegeven aan de buitenkant, hij beschikt ook over een luxe afgewerkt interieur. Na het instappen ziet u direct het vakmanschap, de kwaliteit en het oog voor detail. De RX is bovendien uitgerust met vooruitstrevende veiligheidstechnologie. Daarnaast biedt dit model alle ruimte die u nodig heeft, zodat het hele gezin mee op pad kan. Of natuurlijk uw golfuitrusting!
Callaway Hyperlite (€ 99)

Een zeer compacte tas voor spelers die in de winter niet perse met 14 clubs de baan in gaan. Dankzij de inklapbare pootjes blijven je clubs droog. Callaway Hyper-Lite Zero (€ 229)


De Hyper-Lite Zero weegt slechts 1,2 kilo. Toch hebben ze de tas nog kunnen uitrusten met een aantal vakken en twee poten van koolstofvezel.
Cobra Ultralight (€ 179)

Deze tas, die met 1,8 kilo iets zwaarder is, staat heel stevig en heeft een paar mooie extra's, zoals een vak voor je waterfles en een met fleece gevoerde vak voor je waardevolle spullen.  
Mizuno K1-LO Stand Bag (€ 219)

Met 1,2 kilo een zeer lichte tas. Deze Mizuno heeft 4 'dividers' voor al je clubs en 4 vakken met rits voor extra spullen. Daarnaast was er nog ruimte over voor een fles- en parapluhouder.

Lees meer over

Equipment