app golf.nl

Waar sta jij op de ranglijst van Nederland?

17 oktober 2018 Redactie GOLF.NL
Wie is de beste golfer van Nederland? Daar is maar één antwoord op mogelijk: Joost Luiten. Maar waar sta jij in de ranking van Nederland? En welke positie neemt jouw beste golfvriend in?
Dankzij de app van golf.nl en/of een account op mijn.golf.nl kun je jouw plekje in de handicapranking van golfend Nederland makkelijk terugvinden. Bovendien heb je nog een paar maandjes om in het landelijke klassement van 2018 met ruim 381.000 golfers te klimmen. Reden genoeg om nog een paar qualifying rondjes te spelen en die in de app van GOLF.NL in te voeren.


Het overzicht van jouw golfprestaties kun je ook via je account bij mijn.golf.nl zienJij bent toch zeker ook benieuwd hoeveel golfers in Nederland jij nog achter je laat (en hoeveel je er nog moet inhalen om Joost in de nek te blazen…)? Je kunt bovendien zien of je al aardig op weg bent om de beste golfer van jouw club, woonplaats of provincie te worden. 
Daarnaast vertelt de app GOLF.NL ook hoe jij er voor staat ten opzichte van leeftijdgenoten in Nederland of je golfvrienden met wie je via de app bent ‘connected’. Daag die via de app uit om nog deze week een ‘wedstrijdje’ te gaan spelen. De nazomer houdt namelijk nog even aan. Waar wacht je nog op?


en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}