Cindy Crawford op putting green
Cindy Crawford op de putting green in haar tuin
Beeld: Screenshot Instagram

Idee: kids huis uit; green in de tuin!

6 maart 2018 Redactie GOLF.NL
Mét kinderen golfen is leuk, maar zonder kroost in de buurt heb je nóg meer tijd om te golfen. En meer ruimte rondom het huis. Dus verbouwde actrice Cindy Crawford, direct nadat haar dochter op zichzelf was gaan wonen, de tuin tot putting green. Ideetje?

Supermodel Cindy Crawford is zelf een redelijk fanatieke golfer. En toen haar 16-jarige dochter Kaia het ouderlijk huis verliet, zag ze haar kans schoon om haar hobby nog meer ruimte te geven. Letterlijk. Ze toverde de tuin om tot putting green. 

Tot verbazing van Kaia, die eenzelfde carrière najaagt als haar moeder, en via Instagram lucht kreeg van moeders actie. 'Heb je een golfbaan gebouwd in de tuin?! Zolang ben ik nog niet eens weg’, reageerde ze op de post.

Het 52-jarige model is niet de eerste beroemdheid die zo'n leuk 'speeltje' in de tuin heeft liggen. Zo heeft de Amerikaanse golfcommentator Jim Nantz de 7de hole van Pebble Beach nagebouwd, en heeft NASCAR-coureur Kevin Harvick de iconische par-3 12de van Augusta in zijn tuin liggen. Voetballer Gareth Bale liet bij zijn huis in Wales zelfs meerdere beroemde holes kopiëren.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

PUTTering around 🏌🏻‍♀️

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}