Swingprobleem? SwingScan lost het op!

31 mei 2018 Redactie GOLF.NL
Blijf je maar last houden van die ene hardnekkige swingfout? Kom je maar niet van die ellendige slice af? Schuif je korte putts steevast langs de hole en blijft een bal in een bunker je ergste nachtmerrie? Dan is SwingScan voor jou dé oplossing.

Hoe werkt SwingScan? Iedere golfer kan een filmpje insturen naar GOLF.NL van zijn of haar golfprobleem. Dat mag van alles zijn, iets in de volle swing, chippen, putten, ballen uit de rough, alles waar je in de baan mee te maken kunt krijgen. Een van de ervaren pro’s uit het SwingScan team gaat jouw probleem dan op GOLF.Nl behandelen. Je krijgt duidelijke tips en drills om de fout voor eens en altijd te verhelpen zodat je beter gaat scoren en met nog meer plezier de baan in gaat.

Belangrijk: kijk eerst naar bovenstaande video hoe het filmpje gemaakt moet worden zodat de pro’s het probleem goed kunnen analyseren. 

Video gemaakt? Stuur 'm snel op naar  instructie@golf.nl en de pro's van SwingScan gaan jouw probleem oplossen!

Golfacademie.nl

Wil jij aan je golfspel werken en beter en met meer plezier gaan golfen? Meld je dan ook aan op de compleet vernieuwde website van degolfacademie.nl met een groot aantal instructievideo's en tests voor golfers van alle niveau's.