Europeaan leidt op Torrey Pines. Woods houdt ronde met korte spel bij elkaar.

27 januari 2018 Redactie GOLF.NL
Bij zijn echte comeback op de PGA Tour heeft Tiger Woods net aan de cut gehaald. Daar neemt hij voorlopig genoegen mee.

Alle ogen waren op de tweede dag van het Farmers Insurance Open natuurlijk weer op Tiger Woods gericht. De voormalige nummer één stond na de eerste ronde al op het randje van de cutlijn en bivakkeerde ook op de tweede dag 18 holes lang in die zone. 

 Net als op de eerste dag wisselde hij prachtige shots af met dure missers. Op de laatste hole (par-5) had Woods een birdie nodig om uitzicht te houden op het weekeinde. Daar slaagde hij in, waardoor het toernooi in San Diego dit weekeinde verder gaat met de opkrabbelende superster. Dat was ook het doel dat Tiger zich vooraf had gesteld. 'Ik heb hard gevochten, maar dat is iets wat ik mijn hele leven heb gedaan, dus dat is niets nieuws. Maar ik ben er een tijd uit geweest dus voor nu is het al mooi om mee te doen. Ik heb nog geen zekerheden in mijn spel. Dat is iets wat komt als ik meer en meer wedstrijdritme kan opdoen.'

Aan de leiding na twee ronden in het Farmers Insurance Open gaat Ryan Palmer met -11, gevolgd door Jon Rahm op -10. Tiger staat op tien slagen van Palmer.

Leaderboard


Tiger Woods over zijn comeback


Kijk naar de samenvatting van de tweede ronde van Tiger Woods


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.


}