Alle slagen van Tiger Woods in de eerste ronde van het Farmers Insurance Open.
Bron: YouTube PGA Tour

Woods wisselvallig maar ook indrukwekkend

26 januari 2018 Redactie GOLF.NL
Tiger Woods wisselde prachtige slagen af met flinke missers en kwam in de eerste ronde van het Farmers Insurance Open tot gelijk par. Tony Finau leidt de dans op Torrey Pines met -7.

Het publiek stond rijen dik bij de tee van hole 1 toen Tiger Woods gisteren begon aan het Farmers Insurance Open. Zoals zo vaak wist de 14-voudig majorwnnaar de fairway op hole 1 van de South Course niet te vinden, zijn bal eindigde met een hook links in de rough. Woods begon met een bogey, was +2 na 5 holes voordat hij zijn eerste birdie maakte in 2018 op hole 6. In het vervolg van de ronde wisselde Woods die dit toernooi zeven keer won heel mooie dingen af met zeer matige ballen zoals wedges die over de green vlogen. Indrukwekkend was de lengte van zijn drives en het hoogtepunt van de ronde kwam op hole 16. Op die par-3 sloeg Woods zijn bal bijna in de hole voor een ace. Met de birdie op 16 kwam hij naar gelijk par en na pars op 17 en 18 kwam de 42-jarige Amerikaan uit op 72 slagen, gelijk par, goed voor de gedeelde 84ste plaats. 'Rusty', was het eerste commentaar van Woods over zijn spel. Vandaag in ronde 2 speelt Woods de iets makkelijkere North Course en hoopt hij in ieder geval de cut te halen. 

Tony Finau gaat met een -7 op de North Course aan kop. Jon Rahm die op South speelde deelt na een prima ronde 68 (-4) de gedeelde vierde plaats. Als de Spanjaard zondag wint lost hij Dustin Johnson af als de nummer 1 van de wereldranglijst.  

Leaderboard.

Tigers commentaar na de ronde:

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}