De Kuba A3 golfschoen van Duca del Cosma.
Beeld: Duca del Cosma
Het mannenmodel La Spezia.
Beeld: Duca del Cosma
De vrouwenschoen Palm Springs.
Beeld: Duca del Cosma
De Porto Ercole van Duca del Cosma.
Beeld: Duca del Cosma

Italiaans design van Duca del Cosma op PGA Show

23 januari 2018 Redactie GOLF.NL
Duca del Cosma, de schoenen en kledingsponsor van het KLM Open, debuteert deze week op de PGA Merchandise Show.

De nieuwe zomercollectie van het Italiaanse merk staat centraal op de grootste golfbeurs van de wereld. Stijlvol, elegant en sportief zijn de merkwaarden die Duca del Cosma naar voren wil laten komen in de nieuwe dames- en herencollectie. De luxe stijlvolle schoenen zijn volgens het merk ook uitstekend buiten de golfbaan te dragen.

Technologie plus comfort

 De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, maar er is ook de nodige technologie gebruikt voor de prestatie op de golfbaan.

 Elke schoen heeft een waterdichte ademende ‘sok’ van microvezels. Je voeten blijven droog zonder dat dit ten koste gaat van het comfort tijdens een ronde. De Skyflex technologie, die ergonomisch is verwerkt in de zool, zorgt niet alleen voor grip in de downswing, maar ook voor voldoende buiging en flexibiliteit voor de natuurlijke afwikkeling van je voet.  

 In het opvallende mannenmodel Kuba zijn de Italiaanse kleuren rood, wit en groen verwerkt. Naast de klassieke La Spezia (wit & oranje), eveneens voor mannen, behoren de Palm Springs (wit & taupe) en de Porto Ercole (wit & zand) en Olbia (goud) tot de damescollectie.

‘Eigentijds en wereldwijde potentie’

 Frank van Wezel, de man achter het succesvolle schoenenmerk Hi-Tec, blies Duca del Cosma nieuw leven in. ‘Met Duca del Cosma richten we ons op de veeleisende golfers en de nieuwe generatie golfers die de nieuwste trends volgen’, aldus Van Wezel, die ook gaat voor groei buiten Europa. ‘Het merk is eigentijds en heeft wereldwijde potentie. Met de aanwezigheid op de grootste golfbeurs van de wereld maken we onze intenties duidelijk en hopen we een nieuwe positieve stap te zetten.’

KLM Open

Duca del Cosma is de nieuwe schoenen en kledingsponsor van het KLM Open. Het exclusieve golfschoenenmerk heeft zich voor een periode van drie jaar aan het Nederlandse toernooi van de European Tour verbonden. Meer dan 1.500 vrijwilligers van het KLM Open worden in 2018 (13 t/m 15 sept al aangekleed door Duca del Cosma.


Meer weten? www.ducadelcosma.com


Lees meer over

Equipment